IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI Skandal u Nikšiću: MARKO Kovačević, pored predsjednika JAKOVA Milatovića, tokom intoniranja crnogorske himne pokazao srednji prst… (foto, video)

Fotografija je bila objavljena i na sajtu Predsjednika Crne Gore, ali nakon što su mediji izvijestili o ovom skandalu sporna fotografija je uklonjena…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 04. VII. 2022… 19: 58… VELIKI Skandal u Nikšiću: MARKO Kovačević, pored predsjednika JAKOVA Milatovića, tokom intoniranja crnogorske himne pokazao srednji prst… (foto, video)

Tokom intoniranja himne Crne Gore, juče je na obilježavanju 13. godišnjice rada JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom Nikšić, predsjednik te Opštine Marko Kovačević pokazao srednji prst. Ovom događaju prisustvovao je i prvi čovjek države Jakov Milatović.

Juče u NikšićuJuče u Nikšiću (Foto: Sajt predsjednika Crne Gore)

Ova fotografija je bila objavljena i na sajtu Predsjednika Crne Gore, ali nakon što su mediji izvijestili o ovom skandalu sporna fotografija je uklonjena.

Čitaj još:   DANAS RED SUNCA, RED KIŠE: Sunčano i oblačeno, ovo je vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Društvene mreže već bruje o ovom skandaloznom događaju i nepoštovanju simbola države Crne Gore.

Predsjednik Opštine Nikšić ne prestaje sa skandaloznim ponašanjem.

Podsjetimo da je na dočeku Pravoslavne Nove godine, Kovačević sa podignuta tri prsta pjevao “Od glave Zete do grada Spuža”, gdje je dio teksta glasi “…Leleču Turci, kukaju bule…

Kovačević je ranije na programu jedne televizije, negirao genocid u Srebrenici, i to dan nakon što je Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu. (M.Dušević)

BONUS VIDEO: Skandal tokom intoniranja himne Crne Gore u Nikšiću

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more