IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Vučić: Završeno formiranje Vlade Crne Gore, Bošnjaci imaju šest ministarstava, a Srbi “šipak”… (foto, video)

Aleksandar Vučić saopštio je sinoć gostujući na Televiziji Pink da je “danas završeno formiranje Vlade Crne Gore”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 14. VII. 2022… 10: 38… ALEKSANDAR Vučić: Završeno formiranje Vlade Crne Gore, Bošnjaci imaju šest ministarstava, a Srbi “šipak”… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je sinoć gostujući na Televiziji Pink da je “danas završeno formiranje Vlade Crne Gore”.

“Da pogledamo cijeli region. Danas je završeno formiranje Vlade Crne Gore. Drago mi je da Bošnjaci imaju šest ministarstava, a Srbi “šipak”, a ima ih 30 odsto u Crnoj Gori. Imaće i Hrvati sa 0,9 odsto stanovništva i srećan sam zbog toga. Imaće i Albanci, samo Srbi neće to da imaju jer će uvijek da budu ‘remetilački faktor”, naveo je Vučić za Televiziju Pink.

Čitaj još:   OPREZ ZBOG Vremena koje nas očekuje narednih dana: Situacija na terenu je... (foto i video)

Pregovori o formiranju Vlade traju već više od 20 dana, a ove informacije koje je saopštio Vučić sinoć su novost, jer su Pokret Evropa sad, Demokrate, BS, AA, AF, HGI do sada uglavnom navodili da nema konačnog dogovora.

Iako je Vučić saopštio je da vlada u Crnoj Gori gotova stvar, funkcioner PES- a Filip Ivanović je sinoć napisao na Tviteru da do dogovora nije došlo, te da resori nisu raspodijeljeni.

BONUS VIDEO: Skandal tokom intoniranja himne Crne Gore u Nikšiću

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more