IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA: Majka i kćerka porijeklom iz Rožaja poginule u saobraćajnom udesu u Istanbulu… (foto)

Saobraćajna nesreća, dogodila se u okrugu Marmara Ereslisi u Tekirdagu…

ISTANBUL: Svijet. Crna Hronika, vijesti, subora, 22. VII. 2022… 14: 25… TUGA VELIKA: Majka i kćerka porijeklom iz Rožaja poginule u saobraćajnom udesu u Istanbulu… (foto)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro dogodila u Istanbulu, opština Tekirdağ, život su izgubile majka i ćerka, Safija i Refija Murić-Erdem– javila je FB stranica Dernek Turska- Bosna- Sandžak Dernek. Saobraćajna nesreća se desila u okrugu Marmara Ereslisi u Tekirdagu.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro dogodila u Istanbulu, u opštini Tekirdag, poginule su  majka i ćerka, Safija i Refija Murić Erdem, javila Radio televizija Rožaje. To je objavljeno je Fejsbuk stranici Dernek Turska- Bosna- Sandžak Dernek.

Saobraćajna nesreća, kako prenoseturski mediji , dogodila se u okrugu Marmara Ereslisi u Tekirdašu.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Tri godine od brutalne likvidacije sarajevskih policajaca, ko je ubio Adisa i Davora? (foto, video)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Sultankoj u okrugu Marmaraeregili u Tekirdagu, automobil registarskih tablica 22 ACM 830, koji je vozio E.D. udario je u automobil tablica 34 UZZ 80 kojim je upravljala Safija Erden Murić, i njena majka Rafija Murić, koja je bila na suvozačkom mjestu.

izvor iBalkan.net/ Bosna- Sandžak Dernek

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more