IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tuga VELIKA: PJEVAČ koji je predstavljao BiH na Eurosongu, pokušao sebi oduzeti život, depresija se nije mogla primijetiti… (foto, video)

Bh. pjevač, dodao je da sada imamo gomilu popularnih bolesti na Instagramu i da to nisu stvari za šalu…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 17, 05. 2024… 08: 12… Tuga VELIKA: PJEVAČ koji je predstavljao BiH na Eurosongu, pokušao sebi oduzeti život, depresija se nije mogla primijetiti… (foto, video)

Bh. pjevač Vukašin Brajić, koji je 2010. godine predstavljao našu zemlju na Eurosongu, progovorio je o teškom životnom periodu te priznao da je želio sebi oduzeti život.

Proslavio se u muzičkom rijalitiju, a sad je naš pjevač priznao da je pokušao samoubistvo: Tada sam shvatio da sa druge strane nema ničega

-Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osjećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji, nemaš nikakav osjećaj ni za šta. Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto.

Čitaj još:   SARAJEVO: Haris Silajdžić na intezivnoj njezi, danas uspješno operisan... (foto)

Dodao je da sada imamo gomilu popularnih bolesti na Instagramu i da to nisu stvari za šalu.

-Hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno. Ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu srpsku Novu godinu na VMA”, rekao je. Dalje tvrdi da je to bio momenat u kojem je shvatio da tamo s druge strane “nema ničega”.

-Ako ovdje nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da to više nikada neću da pokušam”, kazao je.

Podsjećamo, Vukašin je 2010. na Eurosongu izveo pjesmu “Thunder and Lightning”, koju je napisao Dino Šaran. Osvojio je 51 bod i zauzeo 17. mjesto. Publika ga pamti i po učešću u reality showu “Operacija trijumf”

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more