Crna Gora

ROŽAJE: Rasvijetljeno krivično djelo- uhapšena osumnjičena da je vozilom usmrtila pješaka, pa pobjegla… (foto)

Kako nam je saopšteno, jutros je rasvijetljeno krivično djelo- teško djelo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, te da je otkriveno ko je upravljao vozilom “BMW X5” kojim je pješak udaren…

ROŽAJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27. VII. 2022… 12: 25… ROŽAJE: Rasvijetljeno krivično djelo- uhapšena osumnjičena da je vozilom usmrtila pješaka, pa pobjegla… (foto)

Nermina Kalač (28) uhapšena je zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata, u Rožajama, automobilom usmrtila pješaka M. M. (62) i potom pobjegla sa mjesta nesreće – potvrđeno je Pobjedi nezvanično iz Uprave policije.

Vozač je uhapšen u 11 sati, a o svemu je upoznat ODT u Rožajama, kome će osoba uz krivičnu prijavu biti predata u zakonski predviđenom roku – naveli su iz UP.

Iz Osnovnog tužilaštva u Rožajama saopšteno je ranije da je stradao pješak M. M. (62), a da je vozač, koji je vozio iz pravca Rožaja ka Beranama, pobjegao.

Rukovodilac ovog tužilaštva Aldin Kalač pozvao je ranije da se jave građani ukoliko imaju bilo kakvu informaciju sa ciljem identifikacije osobe koja je upravljala vozilom.

Kalač je obavio uviđaj, uz učešće vještaka saobraćajne struke Muja Nurkovića i ovlašćenih službenika Uprave policije– OB Rožaje.

– Naredbom je određen pregled i obdukcija preminule osobe od strane vještaka za sudsku medicinu- naveo je Aldin Kalač.

izvor Pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

Recep Tayyip Erdogan je POVUKAO PARALELE: “Alija Izetbegović je obukao uniformu, kada je trebalo, pamtimo njegove riječi o Srebrenici… (foto, video)

Tokom govora na ceremoniji dodjele međunarodnih nagrada za dobročinstvo u glavnom gradu Ankari, turski predsjednik…

3 sata ago

HISTERIJA U VUČIĆEVIM REDOVIMA: „Slobodna Bosna“ razbjesnila režimski tabloid, pljušte uvrede zbog teksta o predsjedniku Srbije… (foto)

Nije ovo prvi put da se na račun „Slobodne Bosne“ redaju „epiteti“ iz beogradske centrale,…

4 sata ago

U RODNOM SELU Muftije: Danas dženaza UMEJI Zukorlić, suprugi rahmetli muftije Muamera… (foto)

Dvije i po godine od smrti muftije Muamera Zukorlića, na ahiret je preselila njegova supruga…

4 sata ago

Napetosti u i oko Srebrenice- SNIMCI S LICA MJESTA: Oklopna vozila MUP- Republike Srpske na ulazu u Srebrenicu, očekuje se… (foto, video)

Generalna skupština Ujedinjenih nacija danas će glasati o rezoluciji o Srebrenici kojom je predviđeno da…

5 sati ago

IZ LOŠEGA U GORE: Na sjeveru oblačno s pljuskovima, u ostatku pretežno sunčano, vremenska prognoza za narednih nekoliko dana… (foto)

Na sjeveroistoku jutros je pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima, a u ostatku regiona pretežno…

6 sati ago

MILOŠ Nikolić: Građani da zahvale MILOJKU Spajiću, što imaju predsjednika Skupštine CRNE GORE, koji ne čestita Dan nezavisnosti… (foto)

"Andrija Mandić se nije ni udostojio da praznik čestita, čime je pokazao da i dalje…

13 sati ago

This website uses cookies.