IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: Rasvijetljeno krivično djelo- uhapšena osumnjičena da je vozilom usmrtila pješaka, pa pobjegla… (foto)

Kako nam je saopšteno, jutros je rasvijetljeno krivično djelo- teško djelo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, te da je otkriveno ko je upravljao vozilom “BMW X5” kojim je pješak udaren…

ROŽAJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27. VII. 2022… 12: 25… ROŽAJE: Rasvijetljeno krivično djelo- uhapšena osumnjičena da je vozilom usmrtila pješaka, pa pobjegla… (foto)

Nermina Kalač (28) uhapšena je zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata, u Rožajama, automobilom usmrtila pješaka M. M. (62) i potom pobjegla sa mjesta nesreće – potvrđeno je Pobjedi nezvanično iz Uprave policije.

Vozač je uhapšen u 11 sati, a o svemu je upoznat ODT u Rožajama, kome će osoba uz krivičnu prijavu biti predata u zakonski predviđenom roku – naveli su iz UP.

Iz Osnovnog tužilaštva u Rožajama saopšteno je ranije da je stradao pješak M. M. (62), a da je vozač, koji je vozio iz pravca Rožaja ka Beranama, pobjegao.

Čitaj još:   SARAJEVO: Danas počinje 25. SFF, Rekordan broj filmova, bosanski ćilim... (foto)

Rukovodilac ovog tužilaštva Aldin Kalač pozvao je ranije da se jave građani ukoliko imaju bilo kakvu informaciju sa ciljem identifikacije osobe koja je upravljala vozilom.

Kalač je obavio uviđaj, uz učešće vještaka saobraćajne struke Muja Nurkovića i ovlašćenih službenika Uprave policije– OB Rožaje.

– Naredbom je određen pregled i obdukcija preminule osobe od strane vještaka za sudsku medicinu- naveo je Aldin Kalač.

izvor Pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more