IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JUSUF NURKIĆ PUN EMOCIJA: Objavio Fotografiju Majke i brata- i tu nema alternative… (foto, video)

Na fotografiji Jusuf je bio okružen svojim najdražima– majkom i mlađim bratom Kenanom. Ljubav, sreća i ponos nisu mogli biti sakriveni s njihovih lica dok su stajali zajedno u čarobnom Dubrovniku, mjestu gdje je stvoren još jedan nezaboravan trenutak u njihovim životima.

DUBROVNIK: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 06. VIII. 2023… 20: 38… JUSUF NURKIĆ PUN EMOCIJA: Objavio Fotografiju Majke i brata- i tu nema alternative… (foto, video)

U srcu ovog košarkaškog reprezentativca Bosne i Hercegovine i NBA zvijezde, iza svih trofeja, poena i zasluga, krije se ljubav koja nema granica.

Jusuf Nurkić je ponovo osvojio srca svojih pratitelja objavom na društvenim mrežama koja je izazvala snažne emocije.

Na fotografiji Jusuf je bio okružen svojim najdražima – majkom i mlađim bratom Kenanom. Ljubav, sreća i ponos nisu mogli biti sakriveni s njihovih lica dok su stajali zajedno u čarobnom Dubrovniku, mjestu gdje je stvoren još jedan nezaboravan trenutak u njihovim životima.

No, ispod te prelijepe slike krije se mnogo više od površinskog sjaja. Natpis “Majka nema alternativu!” odražava zahvalnost i poštovanje prema ženi koja je oblikovala njegov karakter i postala njegov oslonac kroz sve izazove koje je život stavio pred njega.

Njegova majka, osoba koja je uvijek bila tu, bez obzira na sve, koja ga je hrabrila u porazu i slavlju učinila još posebnijim.

Čitaj još:   Divan jesenji dan, Sarajevo prepuno turista...

Ova objava nije samo još jedan trenutak slave i slave za javnost, već prava priča o ljubavi koja prevazilazi teren i reflektore. Ona nas podsjeća na važnost porodice i podrške koju pružamo jedni drugima. Iza svakog uspjeha stoje ljudi koji su nas podržavali, vjerovali u nas, i bez kojih ne bismo bili ono što smo danas.

BONUS VIDEO: Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku

izvor Hayat,ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more