IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekujue u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas umjereno do pretežno oblačno, smanjenje naoblake tokom dana…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 08. VIII. 2023… 08: 38… NOVI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekujue u narednih nekoliko dana… (foto)

U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni, naveli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda

Kemal Zorlak  |08.08.2023 – Update : 08.08.2023

U BiH danas umjereno do pretežno oblačno, smanjenje naoblake tokom dana

U centralnim i istočnim područjima Bosne danas će prije podne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana. U ostatku zemlje pretežno sunčano…

U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 15, na jugu do 20, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stepeni. U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 11, a dnevna oko 23 stepena, naveli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra jutro pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje sa sjeverozapada. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini uglavnom sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 21 do 27, na jugu do 30 stepeni.

Čitaj još:   Vučić ODBIO prijedlog EU da podrži teritorijalni INTEGRITET UKRAJINE

utorak, 08.08.2023. godine
Biometeorološka prognoza je povoljna, većina ljudi će biti boljeg raspoloženja i primjerene radne motivacije. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata djelimično će se umanjiti. Nakon svježijeg jutra, postepeno će biti ugodnije, uz razvedravanje, porast temperatura i sunčane intervale. Nešto duže zadržavanje naoblake u centralnim i sjeveroistočnim područjima može kod osjetljivih osoba uzrokovati slabije poteškoće, sa odmicanjem dana opšta slike će biti ljepša u cijeloj zemlji.

U srijedu jutro pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje sa sjeverozapada. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, a dnevna od 21 do 30°C.

U četvrtak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 31 stepen.

U petak također sunčano uz malu oblačnost. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 23, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 33 stepena C…

Čitaj još:   PRIBOJ: Uhapšena radnica Doma zdravlja, pravila lažne obračune prisvojila milione za sebe... (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more