IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. decembar 2020. godine

Ovan ide u šoping, Bik ima samopouzdanja, Blizanci komunikativni, Rak miješa druge, Lav ima pritisak, Djevica troši previše, Jarac ima dobar dan, Vaga ima iluzije, Vodolija kreativna, a Ribe melanholične. Ovo je horoskop za danas 21. decembar 2020. godine.

OVAN

Detaljno osmišljavate novi poslovni plan. Obraćate pažnju na svaku sitnicu. Želite da se sve kockice plana savršeno uklope. Imate simpatiju, ali niste sigurni kakve emocije gaji prema vama. Osjećate se dobro.

BIK

Prilično ste vrijedni i optimistični na poslu. Razrađujete poslovni nacrt i koristite povjerljive informacije koje dobijate od prijatelja. Brine vas ponašanje partnera. Sumnjate da se sa nekom osobom tajno dopisuje. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Sa mlađim kolegama ne uspjevate da nađete zajednički jezik. Vi ste protiv promjena načina rada, dok su oni raspoloženi za promjene i spremni da pruzmu rizik. Trudite se da uspostavite redovnu komunikaciju sa simpatijom. Urogenitalni trakt je osjetljiv.

RAK

Ne uspjevate da se složite u vezi poslovnih planova sa nadređenom osobom. Vi smatrate da je rizik neophodan i da će doneti uspjeh, ali druga strana u to sumnja. Jako ste se vezali za partnera. Pritisak je sklon oscilacijama.

LAV

Očekuju vas problemi vezani za oblast suđenja. Ono se ne odvija u željenom smjeru. Bračni partner je jako zabrinut zbog finansija i potrebno mu je da ga smirite. Cirkulacija nije najbolja. Zaštitite se od hladnoće.

Čitaj još:   Dr Nestorović ŠOKIRAO sve o procjenama SMRTNOSTI korone i o TESTOVIMA... (foto i video)

DJEVICA

Poslovni sastanak koji je bio prolongiran se konačno održava. Problem je što ne teče glatko. U vezi nekih stvari nalazite zajednički jezik, a u vezi nekih ne. Očekuje vas iznenadni susret sa bivšim partnerom. Muči vas reuma.

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Stiže novac koji očekujete. Razmišljate o bivšem partneru. Imate utisak da su neke stvari ostale nerazjašnjene. Voleli bi da ga vidite i otvoreno porazgovarate. Pričuvajte se infekcija.

ŠKORPIJA

Očekuje vas poslovne promjene. Započinjete rad na novom projektu. Osjećate se dobro zbog novog poslovnog izazova. Zaljubljeni ste i posvećeni partneru. Priželjkujete da dobijete bebu sa njim. Očekuju vas problemi sa zubima.

STRIJELAC

Uživate u poslovnim obavezama. Posjedujete znanje i iskustvo, a sem toga ste energični i samouvjereni. Niste rasčistili sa emotivnom prošlošću. Za vas je najbolje da ostavite prošlost u prošlosti i krenete dalje. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Puni ste pozitivne energije i uvjereni u poslovni uspeh. Realizacija planova vam je olakšana jer dobijate materijalnu pomoć. Zainteresovani ste za osobu koja je u inostranstvu. Smatrate da daljina nije problem. Osjećate se dobro.

VODOLIJA

Vaši poslovni planovi ne nailaze na razumjevanje nadređene osobe. Ona smatra da su neupotrebljivi i sugeriše vam šta da uradite. Bračni partner je zabrinut zbog finansija i želi sa vama da razgovara. Stomak vam je osjetljiv.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: OSAM UMRLIH (Novi Pazar 3 u Sjenici 5 osoba)

RIBE

Maksimalno ste skoncentrisani na poslovne planove i prilično uspješni u realizaciji. Ne zanimaju vas šta zli jezici govore o vama. Partneru pružate punu podršku. Očekujete da brzo riješi poslovne probleme. Pripazite na ishranu.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 27. februar 2021. godine

Ovan borben, Bik nezadovoljan, Blizanci nervozni, Rak ogorčen, Lav ignorisan, Read more

STRAŠAN UDAR DRITANU I KRIVOKAPIĆU: Iz EU upoznati o opasnim namjerama nove Vlade CG… (foto)

Šovinistička politika Vlade, primjeri pravnog nasilja, ugrožavanje nesrpskih građana u Read more