IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U ATINI: “Huligani” nožem prerezali ARTERIJU, gazili i udarali PALICAMA PO GLAVI nesretnog GRKA… (foto, video)

Navijač grčkog AEK- a (29) preminuo je od višestrukih uboda nožem koje je zadobio tokom teškog incidenta koje su u prestojnici Grčke izazvali huligani zagrebačkog Dinama.

Nesretni mladić u teškom stanju primljen je kasno sinoć u bolnicu. Ljekari su se borili za njegov život, ali spasa mu nije bilo.

Grčki portal “NewsIT” otkrio je detalje ovog svirepog ubistva.

  • Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji – piše pomenuti portal.

Grčki portal ističe da je konvoj od 25 automobila stigao iz Hrvatske u Grčku.

  • Huligani su imali namjeru da ubiju. Imali su noževe i palice kako bi izazvali nerede. Oko 120 žestokih huligana krenulo je sa stanice Pefikakia prema stadionu. Stonine navijača AEK-a u panici je pobjeglo.. Jedan od Hrvata je izvadio nož i zabio ga u ruku 29-godišnjaka. Krvarenje je bilo nezaustavljivo – navode Grci.
Čitaj još:   HEROJ DANA VATROGASAC ALMIR PLOJOVIĆ, ušao u razbuktali požar- ODBIO DA SE ''JUFTARİ''

Grčka policija nakon nereda privela je 96 huligana kako bi se indentifikovao počinilac stravičnog ubistva i razjasnili detalji slučaja.

izvor: Hayat.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more