IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Football Club AEK from Athens: ODMAH- Strogo kaznite Dinamo! Zašto nas tjerate da igramo protiv njih? (foto, video)

“Pitanje koje muči naše navijače, što doznajemo zadnjih sati na sve načine, muči i nas: Kako je moguće da nakon barbarskog ubojstva Michalisa od strane čopora klošarskih kriminalaca iz Hrvatske, AEK može ući na teren i igrati protiv ove momčadi?

ATINA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 09. VIII. 2023… 00: 38… Football Club AEK from Athens: ODMAH- Strogo kaznite Dinamo! Zašto nas tjerate da igramo protiv njih? (foto, video)

Football Club AEK from Athens JE OBJAVIO priopćenje u kojem traži žestoku kaznu za Dinamo zbog navijačkih nereda koji su se dogodili u glavnom gradu grčke u ponedjeljak navečer, a u kojima je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris. Grčki prvak se pita kako njegovi nogometaši mogu izaći na teren nakon svega i tko ih tjera da igraju. Priopćenje AEK-a prenosimo u cijelosti.

AEK: Tražimo trenutačnu i strogu kaznu odmah!

“Potpuno isto pitanje koje muči naše navijače, što doznajemo zadnjih sati na sve načine, muči i nas: Kako je moguće da nakon barbarskog ubojstva Michalisa od strane čopora klošarskih kriminalaca iz Hrvatske, AEK može ući na teren i igrati protiv ove momčadi?

Čitaj još:   MILOJKO PANTIĆ: ''SKANDIRANJE „NOŽ, ŽICA, PODGORICA", Tanka je linija od tribina do paravojske...'' (foto)

Hoće li neki od njegovih ubojica biti na tribinama? Hoće li ondje biti njihovi suradnici u zločinu koji danas na društvenim mrežama slave ubojstvo koje su počinili njihovi prijatelji? Oni koji proklinju naš svijet i ponose se ubojstvom koje su počinili njihovi suradnici u organiziranom kriminalu?

Tko nas zapravo tjera da tu utakmice igramo dok kaplje krv našeg ubijenog navijača i ostalih teško ozlijeđenih? Kad svi znaju da su oni koji su ovdje došli ubijati sastavni dio organizacije s kojom moramo igrati nogomet?

Je li lobiranje Hrvata u okvirima UEFA-e važnije od ljudskih života koje su ubojice oduzele? I zahtijeva li dobrobit europskog nogometa da naše igrače tjeramo da igraju nogomet kao da se ništa nije dogodilo?

Postoji samo jedan način: Trenutačna i stroga kazna odmah! Civilizirani europski nogometni svijet to čeka. Zajedno s AEK- om!” stoji u priopćenju.

BONUS VIDEO: Champions League: AEK Athens vs Dinamo Zagreb is suspended after fan dies in Croatian ultras attack

izvor agencije aa

Čitaj još:   PIŠITE PROPALO: Ništa od Vlade Crne Gore ovog mjeseca, razlog je i DRITAN… (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more