Crna Gora

Zastave na pola koplja: Sjutra godina od tragedije na Cetinju… (foto)

U nedjelju 12. avgusta navršava se godinu dana od nezapamćene tragedije koja je zadesila crnogorsku Prijestonicu, čiji je epilog 10 nevinih žrtava, među kojima dvoje djece, dok je šest građana teško ranjeno.

Tim povodom i u znak sjećanja na nevine žrtve ovog bezumnog zločina, zastave na ulazu u Cetinje i na svim gradskim institucijama spuštene su na pola koplja, naveli su iz Prijestonice.

Lokalni javni emiter RTV Cetinje će svoje programske sadržaje prilagoditi obilježavanju godišnjice ovog tragičnog događaja.

“U znak sjećanja na nevine žrtve ovog bezumnog zločina, zastave na ulazu u Cetinje i na svim gradskim institucijama spuštene su na pola koplja. Lokalni javni emiter RTV Cetinje će svoje programske sadržaje prilagoditi obilježavanju godišnjice ovog tragičnog događaja”, naveli su iz Prijestonice na Tviteru.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

In memoriam: Za Našeg komorata posljednje rudarsko ‘Sretno!’- Poznat termin dženaze rudara Asima Šehanovića… (foto, video)

Tragično stradalom rudaru Asimu Šehanoviću u petak, 10. maja bit će klanjana dženaza i obavljen…

23 minute ago

GRMI, PUŠE, PADA…: Danas oblačno s kišom, vrijeme koje se očekuje u nekoliko narednih dana biće… (foto)

Danas, u regionu Jugoistoka Evrope i na Balkanu pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim…

2 sata ago

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

12 sati ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

13 sati ago

This website uses cookies.