IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DALIBOR Kavarić- ADVOKAT MITROPOLIJE PRIJETI Milojku SPAJIĆU: “Vrati se u Japan dok si na vrijeme”… (foto)

Kavarić u svojim posljednim objavama na Fejsbuku nije štedio riječi, nazivajući mandatara Spajića svakakvim imenima, očigledno teško uvrijeđen što koalicija ZBCG neće biti dio nove Vlade.

“SMEĆARU BLELOSVJETSKI, TI NEĆEŠ BITI DIO NIKAKVE VLADE

Protuvo bjelosvjetska, ti koji si lutao po bijelome svijetu, dok smo mi odje bili praćeni, lomljeni, ostavljani bez posla, bez porodica, bez ikakvih prava, i zamalo bez Svetinja, ti koji nisi mirisa zrna baruta i suzavca sa nama, ti ćes da nam kažeš da 70% posto tradicionalnih crnogoraca (srba) neće imati svoje predstavnike u Vladi, je li olosšu prevarantski???
SMEĆARU, VRATI SE U JAPAN DOK SI NA VRIJEME.” napisao je Kavarić na Fejsbuku.

Kavarić očigledno smatra da je 70 posto, kako ih one zove tradicionalnih Crnogoraca ili Srba u ovakvoj vladi neće imati svoje predstavnike. Kako je došao do te brojke zna samo on, jer zvanični rezultati parlamentarnih izbora održanih u junu 2023. godine pokazuju da koalicija ZBCG, zbog čijeg neulaska u Vladu ovih dana masovno prijete Spajiću, je osvojila 44.565 glasova (14,74 odsto).

Stalno ponavljanje jednog te istog narativa na čijem talasu koalicija ZBCG i njihove pristalice žive od avgusta 2020. godine o tzv. narodnoj volji po potrebi iz naftalina vade i ovih dana, uz sada novo oružje ucjene i prijetnje u vidu litija.

Ne čudi onda da je i advokat Mitropolije zaprijetio Spajiću, kad mu se već prijeti litijama i crkvom, jer kad su prethodne Vlade sastavljane po manastirima, kako se samo Spajić drznuo da ”dobar” trend ne nastavi i sastavi Vladu bez pitanja Srpske pravoslavne crkve.

Čitaj još:   DPS: ANDRIJA Rajo Mandić svoje zlokobne namjere, nije ostvario jer nikad ništa od njega i njegove stranke nije zavisilo... (foto)

Kavarić se ipak na kratko i osvrnuo na ekonomski program Milojka Spajića, isti onaj koji mu je donio pobjedu na parlamentarnim izborima. Doduše i to je moralo biti uvezano uz salvu uvreda i neizostavno pominjanje Mila Đukanovića i DPS-a.

“BITANGO IZDAJNIČKA SVE JE JASNO SPAJIĆU. SAD NE VAŽI TVOJA PONUDA, JE LI LAŽOVČINO???

Samo si se kurvao i radio sve da srbi ne prihvate tvoju lažavu “ponudu” a sada kada je prihvataju, uhvatio si se ka krap u kotac.

Ovako, bi ti isto, lažni care Šćepane Mali, da osrećiš Crnu Goru i da povećaš plate na 1.000eura i penzije na 450 eura, je li šarlatanu prevarantski???

JASNO JE DA SU SPAJIĆ I EVROPA SAD, davno izabrali DPS za glavnoga partnera i za vraćanje Mila Đukanovica u Vladu”, napisao je Kavarić prije nekolika dana na Fejsbuku.

Iako je jasno upravo suprotno od ovog što Kavarič piše, jer Spajić nije izabrao DPS za partnere u svojoj Vladi već Demokrate i manjinske partije, koje očigledno smetaju Kavariću i njemu sličnima.

Već dva dana i protiv njih se vodi kampanja na društvenim mrežama predstavljajući predstavnike manjinskih naroda građanima drugog reda, a ne crnogorskim građanima.

Tako se i završio kratki let Andrije Mandića od onog pomiritelja u predizbornom video spotu za predsjedničke izbore, do ovog novog kog imamo prilike da slušamo ovih dana.

Za razliku od Mandića, koji je koliko toliko zadržao nivo političke korektnosti, Kavarić, nije ostao dužan ni Demokratama koje je takođe lijepo “počastio”.

“POŠTOVANJE MITROPOLITOVOG ZAVJETA
LIJEPO POŠTUJETE AMANETE I ZAVJETE MITROPOLITA AMFILOHIJA, BITANGE JEDNE SKOROJEVIĆKE, GLADNE I ŽEDNE VLASTI I FUNKCIJA…
ZA VAS JE PUNO KORITO, JEDINI ZAKON I JEDINA “SVETINJA””, napisao je on na Fejsbuku.

Spajić je objavom sa kim će napraviti Vladu uspio makar za sad da odoli pristicima i prijetnjama i ucjenama da ZBCG bude u novoj Vladi, no mašinerija te koalicije , kako sad stvari stoje ne namjerava da stane, i zasigurno se neće predati sve dok i formalno u SKupštini Crne Gore ne daju podršku Spajićevoj 44.Vladi Crne Gore.

izvor: Standard.me

Čitaj još:   STRAVIČAN ZLOČIN U BIJELOM POLJU: Ubijen ELVIS Beganović, uhapšen njegov rođeni brat... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more