Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nije sam, Bik otvoren, podrška za Blizance, Rak ne odustaje, Lav ne oprašta, Djevica fokusirana, Vaga predana, Škorpija trguje, Strijelac se zabavlja, Jarac umoran, komplikovano za Vodoliju, Ribe proširuju vidike. Ovo je dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine.

OVAN
POSAO: Niste morali mnogo toga da rješavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.
LJUBAV: Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to željeli. Bićete skloni velikoj promjeni.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.
BIK
POSAO: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vrijedite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.
LJUBAV: Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.
BLIZANCI
POSAO: Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate namjeru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.
LJUBAV: Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umjeti da cijeni u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Nemate veći zdravstveni problem, danas.
RAK
POSAO: Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.
LJUBAV: Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Psiha vam je u redu.
LAV
POSAO: Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.
LJUBAV: Očekivanja od jedne Djevice mogu da vam se otvore nova vrata. Osjećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.
ZDRAVLJE: Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera.
DJEVICA
POSAO: Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.
LJUBAV: Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane.

VAGA
POSAO: Poštujete pravila na svom radnom mjestu mada neke sitnice uporno propuštate. Budite zahvalni na onome šta možete trenutno da postignete.
LJUBAV: Nije loša ideja da se sretnete sa jednim Lavom, koji vam imponuje neko vrijeme. U suštini ste usamljeni i treba vam veća promjena na polju emocija.
ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.
ŠKORPIJA
POSAO: Pokušavate da steknete veće povjerenje kod klijenata i u tome uspijevate jer umijete sa ljudima. Pokušajte da napravite bolji poslovni plan jer imate veliku podršku planeta za nešto više.
LJUBAV: Uvideli ste odavno da se nešto veliko može očekivati pa se u tome jako dobro snalazite i nemate namjeru da se postavite otvoreno i odete. Odajete utisak osobe na koju može da se osloni.
ZDRAVLJE: Pojačano lučenje hormona.
STRIJELAC
POSAO: Ukoliko ste student još neko vrijeme možete imati problem sa ispitima. Budite strpljivi, pa se neće desiti nešto protiv vaše volje.
LJUBAV: Pokazujete veliku bolećivost prema osobi u vašem okruženju. Ne morate da se otvoreno postavite sve dok ne uvidite gdje vas vode osjećanja.
ZDRAVLJE: Poboljšavate imunitet.
JARAC
POSAO: Polje karijere je jako loše postavljeno pa se savjetuje da povremeno spustite loptu i počnete malo bolje da gledate na detalje, koji vam se ne dopadaju.
LJUBAV: Imate više sreće na polju ljubavi, pa samim tim usmjerite upravo na ovaj segment energiju. Osoba pored vas zavrjeđuje veću pažnju.
ZDRAVLJE: Osjećate da ste puni energije.
VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste trenutno nezaposleni, ne očajavajte, jer se neke konkretne stvari mogu desiti upravo danas.
LJUBAV: Poboljšavajte svoj emotivni segment, jer ćete biti dosta otvoreniji i opušteniji u komunikaciji sa ljudima.
ZDRAVLJE: Stres koji ste imali će se smanjiti.
RIBE
POSAO
Pojačana tenzija na polju posla je kod vas prolazna kategorija. Bavite se pozitivnim stvarima i ne pokušavajte da se snebijevate oko bitnih odluka, djelujte brzo.
LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera je nešto što ne možete izbjeći iz prostog razloga jer se osjeća velika razlika u stavovima, koje protežirate.
ZDRAVLJE: Pojačana psiha u večernjim satima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDAR Vučić o amandmanima Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici: Pomoliću se bogu pred put u Njujork, žele da nam zapuše usta, to je igra… (foto, video)

Aleksandar Vučić, gostovao je na TV Pink u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić... BEOGRAD: Srbija,…

26 minuta ago

GRMI, PADA, A BIT ĆE I GRADA: Nestabilno vrijeme s kišom, u narednih nekoliko dana oblačno i nešto sunčanije… (foto)

VRIJEME Danas umjereno do pretežno oblačno i nešto sunčanije prijepodne... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak,…

2 sata ago

DPS: PES trpi poniženja od ALEKSANDRA Vučića, frustracije bi da liječe na nama, žalosno je na šta su spali… (foto)

"Šef ih je raskrinkao u obmani"... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20, 05. 2024……

10 sati ago

Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan zatvoren,…

11 sati ago

This website uses cookies.