IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZGOREO ŠLEPER SA 9 AUTOMOBILA: Prekid saobraćaja na putu Cetinje- Podgorica… (foto)

Na magistralnom putu Cetinje- Podgorica jutros je izgorio šleper sa devet automobila, a saobraćaj na ovoj deonici bio je u prekidu…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 04. VIII. 2023… 00: 58… IZGOREO ŠLEPER SA 9 AUTOMOBILA: Prekid saobraćaja na putu Cetinje- Podgorica… (foto)

Na putu Podgorica- Cetinje: Izgorio šleper sa devet automobila…

Na putu Cetinje– Podgorica jutros je u potpunosti izgorjelo šlep vozilo sa devet automobila.

„Dobili smo dojavu u 3: 40 sati, od prolaznika, da na skretnici prema Rijeci Crnojevića, ona skretnica što je bliža Podgorici, gori šleper sa vozilima. Izašli smo na teren sa četiri vozila i osam vatrogasaca. Zatekli smo da gori kompletna šleper sa devet vozila. Dobili smo poziv od vatrogasne iz Podgorice, ponudili su nam pomoć“, kazao je za Portal Analitika komandir Službe žaštite i spašavanja Cetinja Miloš Ćećanović.

Čitaj još:   MONITORING POTVRDIO: MILO Đukanović bio i ostao glavna meta koncerna Vijesti ... (foto)

Ćećanović ističe da su prihvatili ponuđenu pomoć od kolega iz Glavnog grada. Na teren su iz Službe zaštite i spašavanja Podgorice izašla tri vatrogasca sa jednim vozilom.

„Imali smo ukupno 11 vatrogasaca i pet vozila, pričinjena je velika materijalna šteta, saobraćaj je bio pola sata u prekidu“, kazao je Ćećanović.

Pričinjena je velika materijalna šteta.

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more