IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Gorica DODIK tvrdi na udaru je žena koje u Vladu ulazile “PREKO KREVETA”?! (foto)

Gorica Dodik zaposlila se u Vladi RS prije desetak godina i radila kao šefica kabineta Željke Cvijanović, tadašnje ministrice ekonomske i regionalne saradnje, koja je na tu funkciju došla iz kabineta Goricinog oca Milorada Dodika kojem je bila savjetnica za evropske integracije u Vladu RS ušla, kako to Gorica Dodik, kaže “preko kreveta” nego preko (bivšeg) muža koji je bio dobar prijatelj Milorada Dodika…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 06.03.2021…19: 59… Gorica DODIK tvrdi na udaru je žena koje u Vladu ulazile “PREKO KREVETA”?! (foto)

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, nastavlja svakodnevno na društvenim mrežama objavljivati svoje pohvale tati, ali se s vremena na vrijeme okuraži iznijeti svoj kritički sud i o nekim manje pozitivinim pojavama u Republici Srpskoj.

U jednom od posljednjih svojih twitova Gorica se dotakla lažnog morala u politici kojeg je posmatrala “iz prvog reda”, u vrijeme kada je bila zaposlena u Vladi RS na čijem se čelu nalazio Milorad Dodik.

“Kada sam radila u Vladi, najveći kritičari mog postojanja tamo su bile one koje su preko kreveta dobile svoja radna mjesta”. Gorica Dodik kaže kako se “tada uvjerila u onu narednu,ko o čemu, kurva o poštenju. S tim se susrećem i dan danas kako u životu tako i na mrežama”.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. maj 2019. godine

Baš bi bilo zanimljivo pročitati u nekom od njenih narednih twitova da navede , ako ne baš imena onih funkcionerki u Vladi RS koji su posao dobile “preko kreveta”, onda barem da li je o “krevetskoj kadrovskoj poltici” Vlade RS informirala svoga tatu koji je (i)tada bio “glavni Baja”.

Inače, Gorica Dodik zaposlila se u Vladi Republike Srpske prije desetak godina i radila je kao šefica kabineta Željke Cvijanović, tadašnje ministrice ekonomske i regionalne saradnje.

Cvijanovićka je na tu funkciju došla iz kabineta Goricinog oca Milorada Dodika kojem je bila savjetnica za evropske integracije.

Ona definitno nije u Vladu RS ušla, kako to Gorica Dodik, kaže “preko kreveta” nego preko (bivšeg) muža koji je bio dobar prijatelj Milorada Dodika…

(“SB”)

GORICA DODIK: Optužuje i pita ko joj je to “odradio” tatu… (foto)

Dodikova kćerka Gorica Dodik na twitter profilu ispisala nekoliko poruka, Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more