IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA I HOROR U ZAGREBU: Pitbul uletio u dvorište i ugrizao dijete za lice… (foto)

Pas je preskočio ogradu i ušao u dvorište u kom se nalazilo dijete… Pas je u dvorištu u Brestju ugrizao dijete…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 06. VIII. 2023… 00: 58…  STRAVA I HOROR U ZAGREBU: Pitbul uletio u dvorište i ugrizao dijete za lice… (foto)

Razlog napada još nije poznat, a policija je potvrdila da sve okolnosti još utvrđuju. Dijete je odvezla Hitna pomoć

Pas iz komšiluka ugrizao je jedno dijete u Brestju u utorak oko 14 sati, potvrdila je zagrebačka policija. 

Kako saznajemo, pas je ugrizao dijete koje se nalazilo u dvorištu.

– Pitbull je uletio u dvorište i ugrizao dijete za lice. Po dijete je došla Hitna, a pas je brzo pobjegao natrag – rekao nam je čitatelj. 

Policija, koja nam je potvrdila događaj, još utvrđuje sve okolnosti, a težina ozljeda djeteta nije poznata. 

Drugi susjed ispričao je kako je čuo jako glasan plač i da ga je to prepalo te da je od susjeda saznao da je pas ugrizao dijete.

– Taj pas je inače jako velik, ali nikad nije bio agresivan – ispričao je. Dodao je da je otac došao po dijete s posla da ga odvede na Hitnu, ali da je susreo Hitnu po putu te su ga preuzeli.

Čitaj još:   PREVARA JE OTKRIVENA: FALSIFIKOVALA DOKUMENTA BUDVANKE sa njenog računa podigla 1,3 miliona eura– policija traga za osobom sa fotografije... (foto)

Vlasnik psa starog godinu i pol za Jutarnji je ispričao da se radi o mješancu teškom oko 70 kilograma i da mu je majka ptičar, a otac nepoznate pasmine. Kaže da se dječačić posljednja dva tjedna u dvorištu igrao s psom. 

– Bio sam na dva metra od njih. A maleni je susjed, kao i svakoga dana, došao u moje dvorište igrati se sa psom. Pas je ležao opušteno na leđima i mahao repom, a dijete se u jednom trenutku na trbuh psa bacilo potrbuške.

Valjda od boli koja ga je snašla Riki je reagirao instinktivno tako što je ugrizao dječaka za usnu i odgrizao dio. I nije dalje grizao jer to nije nasilan pas. Ja sam odmah reagirao i priskočio u pomoć, bilo je krvi, dječaka sam uzeo i tješio te zvao Hitnu koja je vrlo brzo došla – ispričao je vlasnik koji tvrdiu da se dječak i pas redovito igraju, a da je on psa udomio prije tri mjeseca iz skloništa u Livnu.

– Imam kamere na kući pa je sreća sve i snimljeno te potkrepljuje ovo što govorim. Pas je dobroćudan, nimalo agresivan, voli djecu, ali vjerujem doista da je zbog boli reagirao tako nakon što je dijete na njega skočilo. Pa dječak ga je čak i jahao. Nadam se da će se moj mali susjed brzo oporaviti i doći kući bez ikakvih posljedica – dodao je vlasnik.

Čitaj još:   TRADICIJA DA SE PAMTI: Krenuli 513. dani Ajvatovice, aplauzom ispratili defile konjanika i orkestar "Mehter"... (foto, video)

IZVOR 24.SATA

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more