IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Vučić- NADMAŠIO SEBE: İspunio obećanje i doručkovao parizer… (foto, video)

Nakon što je nedavno na konferenciji za medije donio korpu puno namirnica i upoređivao stare i nove cijene, među kojima je bio i parizer, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u srijedu je na svom Instagram profilu objavio video u kojem doručkuje parizer.

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, vijesti, srijeda,13. IX. 2023… 13: 48…ALEKSANDAR Vučić- NADMAŠIO SEBE: İspunio obećanje i doručkovao parizer… (foto, video)

ALEKSANDAR Vučić- istakao je i da je cijena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija…

“Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u prodavnicu i kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i nećemo da jedemo… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hljeba sava, dvije kese i majonezu ‘Dobro’ i ukupno je cijena 585 dinara” kaže na snimku Vučić.

Čitaj još:   STEŽE SE OBRUČ OKO VUČIĆA: ZBOG SINA I BRATA RIJEŠIO SE DIJANE, SADA ŽELI SKINUTI I MINISTRA JER SVE ZNA...

Istakao je i da je cijena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija.

“Sretan sam jer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli da jede i ja često jedem u avionu kad idem u inostranstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera…”, izjavio je Vučić.

BONUS VIDEO: Vučić najavio jedenje PARIZERA sa ministrima Tomom Monom i Malim u sredu

Sljedeće sedmice pojeftiniće još deset važnih proizvoda. Sretan što možemo da pomognemo našim građanima, naveo je Vučić u opisu objave.

izvor: antenaM.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more