IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATSKI PREDSJEDNIK- Zoran Milanović o Kolindinoj izjavi: “Moskva se još trese od tvog trčanja u mokroj majici”… (foto, video)

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović reagovao je na intervju bivše predsjednice ove zemlje Kolinde Grabar- Kitarović u kojem je navela kako se Putin umiješao u predsjedničke izbore koje je ona izgubila…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti vijesti, petak, 15. IX. 2023… 00: 58… HRVATSKI PREDSJEDNIK- Zoran Milanović o Kolindinoj izjavi: “Moskva se još trese od tvog trčanja u mokroj majici”… (foto, video)

Kako je navela bivša predsjednica, Rusija se umiješala u izbore u kojima je ona izgubila od Milanovića.

Istakla je da je najveći spor Hrvatske s Rusijom bio vezan za LNG terminal i sugerirala je da je to možda bio razlog za hibridne akcije tijekom izborne kampanje, što je utjecalo na rezultat izbora 2020. godine.

Njene izjave komentirao je i Milanović koji je rekao kako se bivša predsjednica na ovaj način želi “oprati” od odnosa s Putinom koji joj je bio blizak.

“Te fotografije gdje valjaš Putinu one majice, gdje trčiš u mokroj majici po Lužnjikiju… Moskva se još uvijek trese od toga. To kompromitira i onda sad to treba izbrisati, ali nemoj to mojim nosom brisati. Razumijem da se želiš oprati od nekih stvari, ali nemoj prljati nas.

Čitaj još:   RUSI U VELIKOM ŠOKU: "Kako je moguće da je američki raketni sistem ovako precizan, gađa u milimetar?" (foto, video)

Ne znam koji je razlog, pitajte nju. Ili ću je ja pitati jer je opet na popisu delegacije za New York, opet sam to potpisao. Idemo za dva dana na zasjedanje Opće skupštine UN-a i opet se ugurala tamo, rekao je Milanović.

Također, rekao je kako ga cijela priča podsjeća na album grupe Clash.

“Prva asocijacija mi je bila drugi album grupe Clash “Give ‘Em Enough Rope”, pa onda tri točke pa će se sami objesiti. Znači, dajte im dovoljno špage, štrika, pa će se već sami objesiti. Taj drugi dio ne piše, ali riječ je o staroj engleskoj uzrečici i poznatom albumu. Ostao bih na tome”, poručio je predsjednik Hrvatske.

BONUS VIDEO: Milanović komentirao optužbe Grabar Kitarović: Dajte im dovoljno štrika pa će se već sami objesiti

izvor Dnevnik.ba

Čitaj još:   DRAMA U OBRAĆANJU Volodimira Zelenskog: Ukrajina je ujedinjena, Rusija može zauzeti Kijev samo ako ga sravni sa zemljom... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more