IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić nije došao u Bar: Skup otkazan zbog najave da bi bezbjednosno interesantna lica mogla protestovati… (foto)

Sastanak lidera Evrope sad Milojka Spajića sa članovima barskog odbora, koji je trebalo da bude održan večeras, otkazan je.

BAR: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 15. IX. 2023… 19: 58… MILOJKO Spajić nije došao u Bar: Skup otkazan zbog najave da bi bezbjednosno interesantna lica mogla protestovati… (foto)

Zakazani sastanak Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad (PES) Bar sa mandatarom Milojkom Spajićem, koji je trebao da bude održan u hotelu, u Baru večeras, otkazan je zbog najave protestnog okupljanja, saopšteno nezvanično portalu Feral Bar iz vrha PES-a.

Prema istim navodima, iz PES- a su sa najavama protestnog okupljanja upoznali Upravu policije iz koje je stigao odgovor da je „procjena da mandataru može biti ugrožena bezbjednost“.

Uprava policije preporučila je da se sastanak odloži.

Čitaj još:   Volodimir ZELENSKI: Nećemo rizikovati živote kako bismo ušli u NATO, Vašington blokirao ruske devizne rezerve... (foto, video)

“Na protestno okupljanje ispred hotela pozivano je preko vajber grupe „Odbrana izborne volje“, i to od strane lica koja se protive formiranju Vlade, ako u njoj ne bude koalicija ZBCG. Argumentacija za okupljanje je bila u formi odbrane poslanice PES-a iz Bara Radinke Ćinčur od navodnih pritisaka mandatara Spajića da promijeni svoj stav oko formiranja Vlade”, dodali su izvori Feral Bar

Izvori Ferala su takođe kazali da je to bila „de fakto priprema reprize „cetinjskog scenarija“, samo sa sada sa drugačijim akterima“.

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more