IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA: Dron s eksplozivom duži od tri metra sletio u poznato ljetovalište, kreće istraga… (foto)

Turističko mjesto Tjulenovo nalazi se 70 kilometara od rumunjske granice. Bugarski mediji izvijestili su da je dron s eksplozivom sletio kasno u nedjelju navečer…

TJULENOVO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18. IX. 2023… 09: 58… PANIKA: Dron s eksplozivom duži od tri metra sletio u poznato ljetovalište, kreće istraga… (foto)

Bugarsko ministarstvo odbrane saopćilo je danas da je poslalo posebnu jedinicu da pregleda i deaktivira dron s eksplozivom koji je u nedjelju navečer sletio u crnomorski grad Tjulenovo.

  • Sinoć oko 21:30 stigla je dojava na 112, malo poslije 22 sata područje je ogradila policija uz zabranu pristupa ljudima i korištenja terasa ugostiteljskih objekata – rekao je Marian Zečev, gradonačelnik Šable, općine u čijem je sastavu Tjulenovo.

Dodao je da je bespilotna letjelica pronađena na stijenama pored usidrenih brodova u tom mjestu.

Čitaj još:   DILEME NEMA: Tumbaković vodi tim, trojica Srba igraju protiv FS Kosova...

“Dron imao spremnik s eksplozivom”

Nakon inspekcije tim će odlučiti kako će se riješiti drona, navodi se u priopćenju ministarstva obrane i dodaje da je tim poslan na zahtjev regionalne vlasti.

Turističko mjesto Tjulenovo nalazi se 70 kilometara od rumunjske granice. Bugarski mediji izvijestili su da je dron s eksplozivom sletio kasno u nedjelju navečer.

Mrežna stranica Nova.bg izvijestila je citirajući svjedoke da je dron bio dugačak između 3 i 3.5 metara.

Navodi se i da je imao spremnik s eksplozivom.

izvor iBalkan.net/ Nova.bg

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more