IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PSIHOTIČNI ACA SE KUR*I BEZ POKRIĆA: Eskobaru ću u lice reći šta mislim o njegovoj izjavi! (foto)

Ova psihotična kreatura koja je Srbiju gurnula u ambis klerikalnog mraka i društvene dekadencije i isto nastoji da učini sa čitavim regionom, na ovaj način izigrava junaka, da bi sakrio enormnu količinu straha uzrokovanog sviješću o bezizlaznoj situaciji koja ga uskoro vodi u propast.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18. IX. 2023… 18: 58… PSIHOTIČNI ACA SE KUR*I BEZ POKRIĆA: Eskobaru ću u lice reći šta mislim o njegovoj izjavi! (foto)

Psihički labilni srpski autokrata Aleksandar Vučić, koji je osim po svojim psihotičnim i nadasve patetičnim ispadima, poznat i po kukavičluku, kazao je sinoć da se nada da će u Sjedinjenim Američkim Državama sresti zamjenika pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijela Eskobara, jer želi “u lice da mu kaže” šta misli o njegovoj izjavi o formiranju Vlade u Crnoj Gori.

Ova psihotična kreatura koja je Srbiju gurnula u ambis klerikalnog mraka i društvene dekadencije i isto nastoji da učini sa čitavim regionom, na ovaj način izigrava junaka, da bi sakrio enormnu količinu straha uzrokovanog sviješću o bezizlaznoj situaciji koja ga uskoro vodi u propast.

Vučić je u emisiji TV Pink naveo da je Eskobar rekao da će, ako u Vladu Crne Gore uđu one stranke koje vode anti-zapadnu politiku, to značiti da je Crna Gora “podlegla pritisku druge zemlje, misleći na Srbiju”.

Čitaj još:   PITANJE DANA: Koje sve nekretnine poseduje Milorad Dodik... (foto, video)

“On govori da niko ne smije da se miješa u to osim njegove zemlje (SAD). Nadam se da ću ga sresti da mu u lice kažem šta mislim o tome”, kur*io se Vučić u još jednom psihotičnom nastupu za srpske medije.

Podsjetimo, od kad su krenuli pregovori za formiranje 44. crnogorske vlade srpski autokrata se konstanto miješa i vrši pritisak da njegovi plaćenici iz pokojnog DF- a, koalicije ”Za budućnost Crne Gore” uđu u vladu.

Zvanični Beograd još odavno je dao signal da njihovi politički aparatčici iz koalicije Za budućnost Crne Gore krenu u sabotiranje formiranja 44. Vlade, nakon što je mandatar Milojko Spajić odlučio da ih ne želi u izvršnoj vlasti.

Kuknjava Vučića i njegovih plaćenika iz ZBCG je samo nastavak zapomaganja koje su revnosno ispoljavali posljednjih 15 godina od kad je formiran DF kao ispostava politike zvaničnog Beograda i srpskih obavještajnih službi.

Već smo pisali kako će Beograd pritiskati do zadnjeg momenta da ZBCG uđe u Vladu, ali kako je to sve manje izvjesno, Vučić sada hoće da se crnogorska vlada uopšte i ne formira. Želi da na vlasti ostavi svog potrčka Dritana Abazovića, raspiše nove izbore i uvede Crnu Goru u destabilizaciju čime bi skrenuo pažnju sa svoje katastrofalne pozicije i neizdrživog stanja u Srbiji. U tome ga podržava njegov intimus propali diplomata Kristofer Hil. (B.K.)

Čitaj još:   VIC DANA: Hoda Dodik kroz Laktaše, priđe mu stariji gospodin sa kišobranom u ruci i pita ga za zdravlje… (foto)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more