IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz lokalne pljuskove… (foto)

U srijedu u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno sunčano vrijeme. U ostatku Bosne pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično smanjenje naoblake poslijepodne, objavili su iz FHMZ- a BiH…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19. IX. 2023… 10: 58… Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz lokalne pljuskove… (foto)

U srijedu oblačno vrijeme, uz djelimično smanjenje naoblake poslijepodne, objavili su iz FHMZ-a BiH

U BiH danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, mogući lokalni pljuskovi

 U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i dio noći u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina, objavili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, prenosi Anadolu.

Vjetar slab zapadni i jugozapadni. Dnevna temperatura zraka od 26 do 32 stepena Celzijusova. U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne je moguć lokalni pljusak. Dnevna temperatura oko 28 stepeni.

utorak, 19.09.2023. godine
Svježija noć, uz mirniji san, ugodno će djelovati na većinu ljudi, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata ne bi trebale biti izražene ni tokom jutra. U drugom dijelu dana sa dolaskom fronte i pogoršanja vremenskih prilika, kod osjetljivijih osoba moguće su umjerene meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, reumatskih bolova, nesanice.

Čitaj još:   BROJ ŽRTAVA RASTE: Stravičan bombaški napad u jutarnjoj špici, mrtvih tijela i krhotina posvuda... (foto)

srijeda, 20.09.2023. godine
Tmurno vrijeme, uz povremene, slabije padavine, djelimično će pokvariti opštu sliku. Pri tome, temperature zraka će imati umjeren hod, bez većih oscilacija. Moguće su slabije meteoropatske reakcije poput glavobolje, promjene raspoloženja, dekoncentracije. Sa prolaskom pogoršanja, biometeorološke prilike postepeno će se popravljati u cijeloj zemlji

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne i tokom noći kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u Hercegovini, a poslije podne u većem dijelu Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 30 stepeni.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeni lokalni pljuskovi se očekuju ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 22, a dnevna od 24 do 30 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more