IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽIVA LEGENDA PROFESIONALNOG SRBSTVA U OČAJU: Andrija Rajo MANDIĆ, nestrpljivo čeka obraćanje JAKOVA Milatovića, on mu je posljednja nada… (foto)

Mandić, u krugovima profesionalnog srBstva poznatiji kao Rajo, sve nade polaže u svog kolegu beogradskog potrčka Jakova Milatovića, koji mu je po svemu sudeći posljednja nada da ga ugura u vladu. Stoga je izjavio je da s nestrpljenjem očekuje obraćanje predsjednika države nakon povratka u Crnu Goru.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 24. IX. 2023… 12: 08…  ŽIVA LEGENDA PROFESIONALNOG SRBSTVA U OČAJU: Andrija Rajo MANDIĆ, nestrpljivo čeka obraćanje JAKOVA Milatovića, on mu je posljednja nada… (foto)

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar saopštio je nedavno za Glas Amerike, da je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saglasan sa američkim stavom o vladi Crne Gore.

Predsjednik Nove srpske demokratije, jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, živa legenda profesionalnog srBstva u Crnoj Gori, Andrija Mandić je očigledno u očaju jer mu se pred očima ruše vlažni snovi da će on i ostali najamnici srpskog autokrate Aleksandra Vučića biti pozvani u vladu.

Mandić, u krugovima profesionalnog srBstva poznatiji kao Rajo, sve nade polaže u svog kolegu beogradskog potrčka Jakova Milatovića, koji mu je po svemu sudeći posljednja nada da ga ugura u vladu. Stoga je izjavio je da s nestrpljenjem očekuje obraćanje predsjednika države nakon povratka u Crnu Goru.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. maj 2022. godine...

“Svi žele da čuju da li će biti glasnik želja drugih zemalja ili čuvar volje i slobode svoga naroda”, istakao je Mandić u intervjuu za propagandnu ispostavu srpske BIA- e kodnog naziva Borba.

Prema njegovim riječima u javnosti se mogu čuti rijetki ozbiljni ljudi, patriote ove zemlje koji kritikuju i ne prihvataju “politiku diktata” jer shvataju opasnost kršenja načela suverenosti i samostalnosti države.

Čim je Rajo ponovo počeo da upotrebljava izraze naaarod i patriotizam, onda je to znak da je u veoma teškoj situaciji.

Ovakav Mandićev patetični i nerazumni nastup, je samo potvrda pisanja Portala Aktuelno da je srpski autokrata Aleksandar Vučić, preko svojih najamnika iz ZBCG, uporan u destabilizaciji Crne Gore i sprječavanju formiranja 44. Vlade.  

Podsjetimo, zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar saopštio je nedavno za Glas Amerike, da je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saglasan sa američkim stavom o vladi Crne Gore.

Eskobar je u drugom intervjuu poručio da treba izbjeći da se u crnogorsku vladu uvede anti-NATO i anti-zapadna stranka, misleći upravo na Mandića i njegov ZBCG. (U.P.A.)

Čitaj još:   VRIJEME BiH: Narednih dana kiša, snijeg i minusi...

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more