IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Za śutra spremljen povratak MILANA Lekića na čelo Rudnika- Dio zaposlenih poziva nadležne da to spriječe… (foto)

Grupa zaposlenih RUP, nakon saznanja za ovaj plan, uputila je prijavu nadležnoj inspekciji, sve u cilju sprečavanja daljeg ugrožavanja ove kompanije…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 28. IX. 2023… 00: 28… PLJEVLJA: Za śutra spremljen povratak MILANA Lekića na čelo Rudnika- Dio zaposlenih poziva nadležne da to spriječe… (foto)

Danas  tokom sjednice Odbora direktora, telefonom se uživo uključio Milutin Đukanović koji je uvjeravao članove Odbora da imaju legitimitet te da odmah pristupe naimenovanju Lekića za VD…

Kako Antena M nezvanično saznaje, novoizabrana predsjednica Odbora direktora Kljajević (SNP) ima namjeru već sjutra da sazove sjednicu Odbora a sve u cilju naimenovanja novog VD izvršnog direktora Rudnika uglja. I to, ni manje ni više, nego Milana Mija Lekića!!!

Prema izvorima Antene M, danas  tokom sjednice Odbora direktora, telefonom se uživo uključio Milutin Đukanović koji je uvjeravao članove Odbora da imaju legitimitet te da odmah pristupe naimenovanju Lekića za VD.

Čitaj još:   DPS: Satelitske stranke DF- a, zajedno sa kojim gaze Ustav, slijepi su sljedbenici politike kojoj je cilj da Crne Gore ne bude... (foto)

Nakon sjednice, navodno, upriličen je ručak na kojem je, pored većine članova OD RUP, bio i donedavni izvršni direktor Lekić.

Grupa zaposlenih RUP, nakon saznanja za ovaj plan, uputila je prijavu nadležnoj inspekciji, sve u cilju sprečavanja daljeg ugrožavanja ove kompanije.

U protekle tri godine ovo već drugi nelegitimni odbor direktora. To za posljedicu ima devastiranje kompanije i davanje mogućnosti nestručnom kadru da se uči zanatu u najvećoj državnoj kompaniji.

Zaposleni žele da upozore novoizabranu predsjednicu OD Kljajević da ne krši zakonske norme, jer Odbor direktora još nema legitimitet samim tim nije izvršena registracija u CRPS.

Pitanje registracije je sporno s obzirom na to da je Bojan Krvavac podnio ostavku na mjesto predsjednika, a i bez toga u skladu sa važećim Statutom društva nije ispunjavao uslove za člana OD.

Zaposleni mole nadležne organe, SDT i inspekciju da se što prije uključe u rješavanje ovog kompleksnog problema.

Izvor: Antena M

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more