IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: Crna Gora u Briselu prekrižena priča, predsjednik države ne dobacuje dalje od službenika u Vučićevom kabinetu… (foto)

Nove vlasti koje su nastale kao proizvod klero-nacionalističke i antizapadne SPC, logističke i finansijske podrške Vučićevog režima i ruskih službi, kao i propagandno- medijskog punkta `Vijesti` i njihove priručne stranke, neprevaziđena su skupina marioneta, neznalica i vašarskih političara – saopšteno je iz Građanske inicijative `21. maj`.

“Javnost je suočena sa humoresknim likovima i to od onih koji padaju ničice pred zatucanim neočetničkim popovima, pa sve do beogradskih doušnika, kršnih diletanata i palanačkih demagoga.

Tzv. avgustovska većina, osim što može da posluži kao predložak za operetu, ilustrativna je zbirka trećerazrednih političara koji bi ugrozili opstanak zemalja iz G7 a kamoli da ne upropaste Crnu Goru.

Ocvali velikosrbi i tzv. stradalnici pod memljivim režimom DPS- a pojačani neukim mladim jurišnicima na budžet i fotelje, zbog kojih bi inače trebalo zabraniti svakome ko nije stariji od 45 godina da vrši bilo koju državnu funkciju, primjer su politike koja bi u svakom odgovornom i prosvijećenom društvu završila u katranu i perju”, navode u saopštenju.

Čitaj još:   GI “21. maj”: "MUDRACI" iz PES- a mogli su tražiti i aneks izjave kojim bi se ANDRIJA Mandić i MILAN Pipun Knežević obavezali da... (foto)

Zato, kako kažu, nije iznenađujuće što je Crna Gora danas kontuzovana država koja je u Briselu prekrižena priča.

“Dok se širi institucionalno rasulo pod okriljem uzurpirane tehničke vlade i u sjenci kastriranih pokušaja formiranja nove izvršne vlasti.

Pritom, nacionalni parlament tone u mrtvilo, dok predsjednik države ne dobacuje dalje od službenika u Vučićevom kabinetu. Da su alhemičari tražili goru alternativu starom režimu ne bi je mogli naći”, zaključuju u saopštenju.

izvor: Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more