IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAMO ISAK PORUČIO MILU DODIKU: “Ne bojimo te se, niko si i ništa, ALEKSANDAR Vučić pustće te niz vodu”… (foto, video)

Ministar RAMO Isak poručio je Dodiku da ga se niko u Bosni i Hercegovini ne boji i da on nije u stanju samostalno biti ni na crnoj listi, a kamo li govoriti o samostalnosti bh. entiteta RS…

SARAJEVO- BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 21. 10. 2023… 18: 09… RAMO ISAK PORUČIO MILU DODIKU: “Ne bojimo te se, niko si i ništa, ALEKSANDAR Vučić pustće te niz vodu”… (foto, video)

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak oglasio se u povodu posljednjih izjava predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika.

Ministar RAMO Isak poručio je Dodiku da ga se niko u Bosni i Hercegovini ne boji i da on nije u stanju samostalno biti ni na crnoj listi, a kamo li govoriti o samostalnosti bh. entiteta RS.

Neprijateljstvo prema građanima bosanskohercegovačkog entiteta RS ne pokazuju Sjedinjene Američke Države, koje su dokazani prijatelj svih građana Bosne i Hercegovine, već predsjednik SNSD- a Milorad Dodik.

Upravo je on osoba koja svojim političkim djelovanjem nanosi najveći štetu srpskom narodu u Bosni i Hercegovini. Milorade, nisu krive Sjedinjene Američke Države za male plate, bijedu, zaduženost, loš ekonomski standard, kriminal i korupciju u bh. entitetu RS– kriv si lično ti.

MILORADE Mile DODIKA Ti si najveća omča oko vrata srpskog naroda…

Čitaj još:   POKLON GRADA BURSE: Svečano otvaranje džamije na platou Ajvatovice... (foto)

Ti nisi u stanju samostalno biti ni na crnoj listi, a kamo li pričati o tome da je samostalnost bh. entiteta RS realna alternativa. Ne znam ko to savjetuje, ali ko god da to radi, laže te. Dozovi se, pogledaj istini u oči. A istina je da je tvoja „realna alternativa“ zatvor.

Možda si ohrabren što te predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić jučer tješio uz hamburger i pomfrit na željezničkoj stanici u Beogradu, ali to ne znači ništa. I on će te pustiti niz vodu kada vidi da je došlo 5 do 12 i da je prošlo mračno vrijeme u kojem si donosio odluke.

Milorade, niko si i ništa. Ti Bosnu i Hercegovinu ne možeš razvaliti. Ne bojimo te se. Ti samo imaš kapacitet da još više otežaš život srpskom narodu u Bosni i Hercegovini, a Republici Srbiji da naneseš štete na vanjskopolitičkom planu. Bosna i Hercegovina je bila i ostati će suverena i nezavisna država s međunarodno priznatim granicama.

Nadam se da su udobne stolice u sudnici Suda Bosne i Hercegovine. Za mene si relevantan da daješ sud o tome”, navodi se u reakciji ministra RAMA Isaka.

Čitaj još:   JAK POTRES ZATRESAO CIJELU REGIJU: Epicentar u BiH, 20- ak kilometara od...

BONUS VIDEO: Dodik izvodi masu na tzv. entitetsku liniju, Ramo Isak poručio da država to neće dopustiti

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more