IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sandžaklija AHMET otvorio hotel u centru Zagreba: HOTEL MET Boutique sa Pet zvjezdica sija u prestonici Hrvatske… (FOTO)

Zagreb je bogatiji za još jedan luksuzni smještajni objekt– hotel MET Boutique, koji se smjestio u samom srcu grada, u Praškoj ulici, na samo nekoliko koraka od poznatog Trga bana Jelačića.

HOTEL MET Boutique sa pet zvjezdica, 26 soba, modernom arhitekturom i brojnim sadržajima, hotel je svečano otvorio svoja vrata javnosti.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su brojni uglednici, među kojima i hrvatska ministarka turizma i sporta Nikolina Brnjac, zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet, te vlasnik i investitor Ahmet Ulaj, poznati poduzetnik i vlasnik kompanije Gener 2.

Ahmet Ulaj, kardiolog po profesiji, ali i izuzetno uspješan u svijetu građevinarstva, ima impresivnu životnu priču. Rođen je u Vusanju kod Gusinja, a njegova se porodica 60- ih godina prošlog stoljeća preselila u Albaniju. Danas je poslovno vezan za SAD i mnoge druge zemlje, a u Hrvatskoj posluje već nekoliko godina.

Ulaj je na pitanje novinara agencije Hina o visini investicije u hotel odgovorio da “to nije lako reći jer financijska konstrukcija još nije dovršena i još ima radova na lokaciji”.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Gradonačelniku Biševcu priznanje za doprinos radu Tehničke škole

No, ono što je jasno jest da je Zagreb dobio još jedan visokokvalitetan smještajni objekt koji će zasigurno privući brojne goste, kako poslovne tako i turiste.

U svojem govoru, Ulaj je istaknuo važnost ovog projekta ne samo za turizam, već i za simboliku regionalne suradnje između Hrvatske i Albanije. Posebno je izrazio poštovanje prema albanskoj zajednici u Hrvatskoj, čiji su predstavnici također bili prisutni na otvorenju.

Ministrica Brnjac je u svojem obraćanju naglasila cilj hrvatske Vlade da potiče razvoj i ulaganje u kvalitetne turističke objekte i sadržaje, te da je hotel MET Boutique svakako doprinos tom cilju. Podsjetila je i na činjenicu da se broj hotela i kampova s četiri i pet zvjezdica u Hrvatskoj u posljednjim godinama udvostručio.

Hotel MET Boutique sa svojom modernom arhitekturom, luksuznim sobama, spa centrom, konferencijskom dvoranom i krovnim pogledom na grad, svakako će obogatiti turističku ponudu Zagreba i pridonijeti daljnjem razvoju turizma u glavnom gradu Hrvatske.

izvor: index.hr, sandzakdanas.me

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uhapšeni, krali gorivo, dokumenta i garderobu iz bolnice... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more