IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sandžaklija AHMET otvorio hotel u centru Zagreba: HOTEL MET Boutique sa Pet zvjezdica sija u prestonici Hrvatske… (FOTO)

Zagreb je bogatiji za još jedan luksuzni smještajni objekt– hotel MET Boutique, koji se smjestio u samom srcu grada, u Praškoj ulici, na samo nekoliko koraka od poznatog Trga bana Jelačića.

HOTEL MET Boutique sa pet zvjezdica, 26 soba, modernom arhitekturom i brojnim sadržajima, hotel je svečano otvorio svoja vrata javnosti.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su brojni uglednici, među kojima i hrvatska ministarka turizma i sporta Nikolina Brnjac, zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet, te vlasnik i investitor Ahmet Ulaj, poznati poduzetnik i vlasnik kompanije Gener 2.

Ahmet Ulaj, kardiolog po profesiji, ali i izuzetno uspješan u svijetu građevinarstva, ima impresivnu životnu priču. Rođen je u Vusanju kod Gusinja, a njegova se porodica 60- ih godina prošlog stoljeća preselila u Albaniju. Danas je poslovno vezan za SAD i mnoge druge zemlje, a u Hrvatskoj posluje već nekoliko godina.

Ulaj je na pitanje novinara agencije Hina o visini investicije u hotel odgovorio da “to nije lako reći jer financijska konstrukcija još nije dovršena i još ima radova na lokaciji”.

Čitaj još:   UHAPŠEN PAZARAC- PRIJETIO ljudima preko društvenih mreža i ZAHTJEVAO da mu predaju novac i...

No, ono što je jasno jest da je Zagreb dobio još jedan visokokvalitetan smještajni objekt koji će zasigurno privući brojne goste, kako poslovne tako i turiste.

U svojem govoru, Ulaj je istaknuo važnost ovog projekta ne samo za turizam, već i za simboliku regionalne suradnje između Hrvatske i Albanije. Posebno je izrazio poštovanje prema albanskoj zajednici u Hrvatskoj, čiji su predstavnici također bili prisutni na otvorenju.

Ministrica Brnjac je u svojem obraćanju naglasila cilj hrvatske Vlade da potiče razvoj i ulaganje u kvalitetne turističke objekte i sadržaje, te da je hotel MET Boutique svakako doprinos tom cilju. Podsjetila je i na činjenicu da se broj hotela i kampova s četiri i pet zvjezdica u Hrvatskoj u posljednjim godinama udvostručio.

Hotel MET Boutique sa svojom modernom arhitekturom, luksuznim sobama, spa centrom, konferencijskom dvoranom i krovnim pogledom na grad, svakako će obogatiti turističku ponudu Zagreba i pridonijeti daljnjem razvoju turizma u glavnom gradu Hrvatske.

izvor: index.hr, sandzakdanas.me

Čitaj još:   NOVI PAZAR: U stanu nađen mrtav muškarac, tijelo je bilo u fazi raspadanja... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more