IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. oktobar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uspješan, Biku sve ide od ruke, Blizance privlače Ribe, Rak uživa u ljubavi, Lav suzdržan, Djevici problemi na poslu, Vaga srećna, Škorpija otvorena, Strijelac loše volje, Jarac diskretan, Vodolija željna pažnje, a Ribe se dvoume. Ovo je dnevni horoskop za 25. oktobar 2023. godine.

OVAN
POSAO: Da vaša energija i dalje raste, imate rešenje i želite odmah da vidite rezultate poslovanja. LJUBAV: Svi koji su u braku podsjetiće se kako je bilo lijepo kad su bili u vezi. ZDRAVLJE: Ako ne možete na trčanje na otvorenom uzmite traku .

BIK
POSAO: Mogući inostrani pozivi. Ukoliko želite da proširite svoj posao prihvatite poziv. LJUBAV: Ko je u vezi, braku mogu pasti teške riječi. Ovo je prolazan period biće i boljih dana. ZDRAVLJE: Uradite sve što vam je potrebno da negativna energija izađe.

BLIZANCI
POSAO: Sa pojedinim saradnicima želite da prekinete saradnju. LJUBAV: Blizanci druge dekade imaju povoljniji period da dovedu stvari na pravo mesto. ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane. Više čajeva za čišćenje.

RAK
POSAO: Kada neko vjeruje u sebe i svoje sposobnosti onda su tu i rezultati tog rada. LJUBAV: Dobra energija među vama protiče. ZDRAVLJE: Imate dosta pozitivne energije u sebi, zračite.

Čitaj još:   KONAČNO VUČIĆ O BOSANSKIM KORIJENIMA: „Otac slučajno rođen blizu Beogarda, pa upoznao majku i tako sam ja rođen u Beogradu, slučajno...“

LAV
POSAO: Nećete se zadržavati na bespotrebne sitnice u poslovanju. LJUBAV: Morate da stvorite bolju atmosferu za komunikaciju sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Napetost.

DJEVICA
POSAO: Postoje osobe u vašem poslovnom okruženju koje ne razumiju vaš rad i trud. LJUBAV: Potrebna vam je mašta, strast i dosta zabave. Idealan partner rođen je u znaku Strelca. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

VAGA
POSAO: Odličan dan za početak novog posla. Puni ste avanturističkog duha i želje za uspjehom. LJUBAV: Sobodne Vage upoznaju harizmatičnu Škorpiju. ZDRAVLJE: Euforija vam može stvoriti problem sa pritiskom.

ŠKORPIJA
POSAO: Veliki deo energije odlazi na saradnike koji ne znaju da to cijene. LJUBAV: Partner sa kojim živite veoma je zahtijevan i ne daje vam mogućnost da se opustite. ZDRAVLJE: Problem sa venama.

STRIJELAC
POSAO: Današnji dan je dan kada naporno radite a nemate priliku da nešto zaradite. LJUBAV: Emotivno ste okrenuti osobi koja je uticajna ili radi u nekoj državnoj zgradi. ZDRAVLJE: Osjetljiva kičma.

JARAC
POSAO: Imate snage i više nego što mislite, možete da radite ali uvek očekujete rezultat. LJUBAV: Ukoliko ste sami susret sa vatrenim Ovnom može vam popraviti raspoloženje. ZDRAVLJE: Potrebna fizička aktivnost.

VODOLIJA
POSAO: Osobe sa kojima radite daće vam informacije koje su vam potrebne. LJUBAV: Sa partnerom razmjenjujete osećanja putem modernihtelekomunikacija. ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba.

RIBE
POSAO: Potreban vam je kreativni rad ili da bar posao kojim se bavite unesete u njega neki oblik kreativnosti. LJUBAV: Dosada vas blokira, ako ste usamljeni vaše raspoloženje jedino može da popravi jedan Lav. ZDRAVLJE: Potrebne su vam duhovne vježbe.

Čitaj još:   Vic dana Pričaju Bosanac i Crnogorac...

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more