IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Forum Slobodnih građana “Luča”, poziva na protest na dan konstituisanja nove Skupštine: Građanski i crnogorski, nikad ravnogorski! (foto)

Forum slobodnih građana Luča, u susret još jednom udaru na karakter i duboke temelje crnogorske države i samobitnosti, poziva građane i građanke u zemlji i dijaspori, udruženja i partije kojima je jedina naša- građanska i antifašistička Crna Gora svih na srcu, na jedinstven i jasan odgovor!, navodi se u saopštenju ove organizacije kojim se poziva na protest na dan konstituisanja nove skupštine.

“Da se na dan konstituisanja nove, sve više „podgoričke“ i sve manje crnogorske Skupštine i izbora četničkog vojvode i Vulinovog sabljonosca, jednoga od grobara naših evroatlantskih stremljenja, na njeno čelo – okupimo pred zgradom Parlamenta! Okupimo i jasno pokažemo, kako je u tuđini pjevao Kralj – „Još je živa Crna Gora“!

I živa i vječna, i da je i sad i dogodine i zanavijek takvim Bajićevim „herojima“ rano da oko nje mrtve zaigraju novo, neočetničko kolo! Izjasnimo se i toga dana!

Čitaj još:   DPS podržao Živkovića: Putinove metode državne vlasti u obračunu sa slobodnomislećim Kotoranima...

Eto im prilike da nas popisuju. Iz daljine! Građanski i crnogorski, nikad ravnogorski!”, navodi se u pozivu koji potpisuju Nebojša Mrvaljević, Izvršni direktor FSGL i Predrag- Peđa Vušurović, član Upravnog odbora FSGL.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more