IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Karleuša podiže glas protiv nasilja u Gazi: “Cijeli svijet šuti pred genocidom nad Palestincima”… (foto)

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svojoj borbi za pravdu i ljudska prava. Ovaj put odlučila je podići svoj glas protiv brutalnog nasilja koje se odvija u Pojasu Gaze, koristeći svoj Facebook profil kako bi podijelila svoje mišljenje sa svijetom.

U svojoj objavi, Jelena je oštro kritizirala zapadne medije zbog njihove šutnje i neobjavljivanja vijesti o najvećem napadu na Pojas Gaze od strane izraelskih snaga, u kojem stradava i protjeruje se palestinski narod. Izrazila je svoju zabrinutost zbog globalnog mukinja koji vlada dok se odvija otvoreni genocid nad Palestincima, te je uputila kritike i prema mnogim arapskim zemljama.

Jelena je u svojoj objavi jasno dala do znanja da je ne zanimaju pitanja tko je prvi započeo sukob, tko ima prava a tko ne, niti tko je historijski duže prisutan na tom području. Naglasila je da je u ovom trenutku jedino važno zaustaviti brutalni masakr ljudi i djece koji se odvija pred očima cijelog svijeta.

Izrazila je svoje nezadovoljstvo i ogorčenost prema onima koji opravdavaju genocid nad Palestincima, ističući da se ne može ignorisati patnja i bol običnih ljudi, majki koje drže svoju mrtvu djecu u rukama. Jelena je završila svoju objavu apelom na čovječanstvo da se probudi i prekine ovaj beskrajni ciklus mržnje i nasilja, te da se suprotstavi nepravdi i brutalnosti koja se odvija pred našim očima.

Čitaj još:   KUPILA ''SITNICU'' A KOŠTA KAO TRI STANA ...

Reakcije na Jelenin post bile su brojne i različite, od podrške do kritika, ali ono što je sigurno jeste da je pjevačica uspjela privući pažnju javnosti na ovaj ozbiljan problem. Sada ostaje vidjeti hoće li njen glas biti dovoljno snažan da pokrene promjene i pruži podršku onima koji su najviše u potrebi.

izvor: face.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more