Crna Gora

Savjet mladih DPS: Mizerni pokušaj manipulacije studentima u režiji Vučićevih ministara i GOJKA Raičevića… (foto)

“Ne možete nas potkupiti niti ćemo prodati svoj karakter, svoje dostojanstvo, sebe i svoju Crnu Goru”

„Koliko je licemjerno da se dva srpska ministra, baš u susret popisu u Crnoj Gori, a u sred svoje izborne kampanje, baš bave studentima iz susjedne države, i to naše, još je licemjernije to što ćerka poslanika Ujedinjene Crne Gore Vladimira Dobričanina, Jelena, i potpisnik podrške funkcionerima Nove srpske demokratije, hapšen i pritvaran po policijskim stanicama po Beogradu, Vuk Orović, sebe proklamuju kao nekakve predstavnike studenata iz Crne Gore.

Cijelom događaju, utisak tagikomedije, daje prisustvo Gojka Raičevića, šefa velikosrpske popisne kampanje, i urednika šovinističkog sajta IN4S“, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, ne zna se šta je jadnije, to što dva srpska ministra na prevaran način mlade ljude u Crnoj Gori žele da namame da se izjasne kao Srbi na predstojećem popisu, ili to što Dobričanin i Orović lažno se predstavljajući, zloupotrebljavaju sve crnogorske studente.

„O pokušajima Aleksandra Vučića da svim silama utiče na rezultate popisa u Crnoj Gori ne bi li ih podredio ostvarenju svog cilja o stvaranju “srpskog sveta”, govori upravo i ovaj mizerni pokušaj manipulacije. Ali kao što mu je završio ovaj, tako će i svaki naredni koji bude pokušao da izvrši nad mladim ljudima u Crnoj Gori“, dodaju u saopštenju.

Poručuju i da bilo kakvim inicijativama, „kopijama popisnica kojima nam nudite navodne beneficije – ne možete nas potkupiti niti ćemo prodati svoj karakter, svoje dostojanstvo, sebe i svoju Crnu Goru“.

„I još jednom vam hvala što ste i na ovaj način pokazali da u ovakvim uslovima, u kojima se popis koristi za realizaciju velikodržavnih projekata u čijim okvirima oni, koji su zainteresovaniji za naše – crnogorsko dvorište, više nego za vlastito, bezdušno u svoje podle igre uvlače i mlade ljude, ne može biti održan“, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

Formirana nova vlast u Ulcinju: Forci predsjednik opštine, DPS- u predsjednik Skupštine, u opoziciji ostaje URA i… (foto, video)

U Ulcinju je danas zaključen sporazum o formiranju nove koalicije, koja će imati mandat do…

6 sati ago

Dnevni horoskop za 15. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan zahvalan,…

7 sati ago

MILAN Pipun Knežević, u Skupštini obratio se poslaniku DPS- a, NERMINU Abdiću: “Supruga je mislila da sam izazvao incident”; NERMIN Abdić: Dugujete mi ručak… (foto, video)

Danas je tokom skupštinskog zasijedanja u sali bilo i smijeha... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti,…

8 sati ago

Nevjerovatna statistika Sandžaklije IFETA- Ika ĐAKOVCA: Rame uz rame sa NATHOM i KANGOM… (foto, video)

U modernom fudbalu pogoci su rezervisani za napadače, od onih klasičinih centarfora, lažnih devetki do…

9 sati ago

U petoj najbogatijoj zemalji svijeta nakon 84 godine osnovana Komunistička partija… (foto)

“Krajnje je vrijeme za povratak revolucionarnog komunizma”, rekao je politički sekretar Dersu Heri, navodi se u…

12 sati ago

VELIKA TUGA: Na ahiret preselila NEDRETA majka pjevača MIRZE Selimovića, sutra dženaza- ”Odmori se najdraža moja”… (foto)

Neutješni Mirza Selimović tuguje za majkom Nedretom koja je jučer preminula u 57. godini života.…

15 sati ago

This website uses cookies.