IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Mašković: Građani će sud o izboru četničkog vojvode za predsjednika Skupštine Crne Gore, dati na protestu u ponedeljak u PODGORICI… (foto, video)

Funkcioner Socijaldemokrata MILOŠ Mašković poručio je da će građani o izboru ANDRIJE Mandića za predsjednika Skupštine Crne Gore dati svoj sud na protestu koji je zakazan za ponedjeljak u 18 časova u Podgorici…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 28. 10. 2023… 11: 28… MILOŠ Mašković: Građani će sud o izboru četničkog vojvode za predsjednika Skupštine Crne Gore, dati na protestu u ponedeljak u PODGORICI… (foto, video)

Funkcioner Socijaldemokrata MILOŠ Mašković poručio je kako se, “radi se o čovjeku koji je prvostepeno osuđen za pokušaj državnog udara, te da je on jedan od najglasnijih protivnika članstvu Crne Gore u NATO savezu”. 

“Građani moraju biti svjesni da se ponedjeljak za šefa Skupštine bira, odnosno da će vrlo vjerovatno biti izabran četnicki vojovda Andrija Mandić.

Dakle, titula četničkog vojvode mu nije dodjeljena od strane mene ili moje partije, već je to titula kojom se gospodin Mandić diči i kroz koju se predstavlja građanima Crne Gore duži niz godina.

Čitaj još:   Goran Dimitrijević u uvodu u "Predgled dana": Ništa nije toliko loše da ne može da bude još gore... (foto, video)

Sa druge strane, ne možemo izuzeti činjenicu da će na čelo državnog parlamenta doći čovjek prvostepeno osuđen za državni udar na sopstvenu državu”, istakao je on.

Sporna je, dodao je, i njegova ideološka profilacija.

“Crna Gora je država, članica NATO alijanse, a u toj državi će na čelo Skupštine doći neko ko je najglasniji protivnik NATO saveza. Vjerujem da će o tome mnogo biti priče u parlamentu, ali i da će građani da protestima dati svoj sud o takvom imenovanju za jednu od najvažnijih pozicija u državi” zaključio je Miloš Mašković.

BONUS VIDEO: Andrija Mandić se obratio javnosti: Budite Hristovi vojnici i budite spremni!

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more