Crna Hronika

Lančani sudar kod Prijepolja: Učestvovalo šest vozila, u automobilu podgoričkih registarskih oznaka ima povređenih, među njima i DJECA… (foto)

Tokom jutarnjih sati na magistralnom putu Prijepolje- Bijelo Polje došlo je do lančanog sudara u kom je učestvovalo šest automobila…

PRIJEPOLJE: Regija, Crna Hronika, petak, 03. 11. 2023… 11: 09… Lančani sudar kod Prijepolja: Učestvovalo šest vozila, u automobilu podgoričkih registarskih oznaka ima povređenih, među njima i DJECA… (foto)

Tokom jutarnjih sati na magistralnom putu Prijepolje- Bijelo Polje došlo je do lančanog sudara u kom je učestvovalo šest automobila.

U ovoj nezgodi ima povređenih, a među njima je i dvoje djece koja su se nalazila u automobilu podgoričkih registarskih oznaka. Na svu sreću, u pitanju su lakše tijelesne povrede.

“U blizini se nalaze dva velika marketa i stovarište, pa se pretpostavlja da se neko od vozilo uključivalo da parkinga na magistralu i da je tako došlo do ove saobraćajne nezgode.

Na vozila je pričinjena velika mterijalna šteta, sreća je samo što vozači nisu vozili brzo pa nije došlo do veće tragedije”, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Na licu mesta je i saobraćajna policija koja vrši uviđaj, nakon čega će biti poznat tačan uzrok ove saobraćajne nezgode.

izvor Ekspreso.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

PRONAĐEN način da se produži pritvor KATNIĆU i LAZOVIĆU: Tužilaštvo proširilo istragu – zarade od prodaje rakije i placa Šoškić vidi kao prihode od kriminala

Specijalno državno tužilaštvo našlo je način da produži pritvor bivšem Glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću…

7 minuta ago

NEVENA Kovačević: Formalizacija državne sramote… (foto)

Odlučio je MILOJKO Spajić da umjesto iole perspektivnog političara Vladu svojevoljno potčini sanjarima nikada dosanjane…

31 minuta ago

RANKO Krivokapić i SEAD Turčalo: Crna Gora i BiH preživjele i veće izazove od ruskog uticaja… (foto, video)

Crna Gora i Bosna i Hercegovina (BIH) uspješno će savladati izazove koje postavlja Rusija, jer…

2 sata ago

ANDREJ Nikolaidis: Andrija RAJO Mandić i Milan PIPUN Knežević, tvrde da će zbog Spajićeve Rezolucije UN- a, uraditi ovo i ono. Neće oni ništa… (foto)

Vučićevi tabloidi pljuju po MILOJKU Spajiću. Time mu čine uslugu. Prvo: koga oni nisu vrijeđali,…

2 sata ago

“MAJ KAKAV SE NE PAMTI”- IZ LOŠEG U GORE: Dani će biti “šareni”- sunce, kiša, pljuskovi, vrijeme koje se očekuje do petka je… (foto, video)

Danas se planira djelomično vedro i nestabilno vrijeme sa kišom, lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom…

3 sata ago

VIC DANA: Sreli se Rus i Srbin, onda je počela rasprava o Vučiću… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 12, 05. 2024… 01:…

9 sati ago

This website uses cookies.