IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Lančani sudar kod Prijepolja: Učestvovalo šest vozila, u automobilu podgoričkih registarskih oznaka ima povređenih, među njima i DJECA… (foto)

Tokom jutarnjih sati na magistralnom putu Prijepolje- Bijelo Polje došlo je do lančanog sudara u kom je učestvovalo šest automobila…

PRIJEPOLJE: Regija, Crna Hronika, petak, 03. 11. 2023… 11: 09… Lančani sudar kod Prijepolja: Učestvovalo šest vozila, u automobilu podgoričkih registarskih oznaka ima povređenih, među njima i DJECA… (foto)

Tokom jutarnjih sati na magistralnom putu Prijepolje- Bijelo Polje došlo je do lančanog sudara u kom je učestvovalo šest automobila.

U ovoj nezgodi ima povređenih, a među njima je i dvoje djece koja su se nalazila u automobilu podgoričkih registarskih oznaka. Na svu sreću, u pitanju su lakše tijelesne povrede.

“U blizini se nalaze dva velika marketa i stovarište, pa se pretpostavlja da se neko od vozilo uključivalo da parkinga na magistralu i da je tako došlo do ove saobraćajne nezgode.

Čitaj još:   NA GODIŠNJICU GENOCIDA U SREBRENICI: Angelina JOLIE i KRALJICA NUR dolaze 11. jula u Potočare

Na vozila je pričinjena velika mterijalna šteta, sreća je samo što vozači nisu vozili brzo pa nije došlo do veće tragedije”, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Na licu mesta je i saobraćajna policija koja vrši uviđaj, nakon čega će biti poznat tačan uzrok ove saobraćajne nezgode.

izvor Ekspreso.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more