Crna Gora

DPS: “Evropejac” ANDRIJA Mandić, da objasni zavađenim frakcijama DF- a u Budvi, da više nema bježanja od izbora… (foto)

Medijski najavljena posjeta Andrije Mandića Budvi nagovještava namjeru predsjednika NDS, da sada sa novostečene državne pozicije, pokuša da arbitrira u organizaciji naše lokalne samouprave, koja se tiče iskljućivo naše opštine i njenih građana, saopštili su iz OO DPS Budva.

“Mandić, koji danas nastupa kao svojevrsni kurir spuškog zatvorenika Božovića, dolazi da miri zaraćene klanove unutar DF- a i spasi što se spasiti može. Politički subjekt koji se i sam dijeli na klanove i frakcije, pokušaće i danas, uz Mandićevu pomoć, da produži agoniju građana i da pobjegne od vanrednih lokalnih izbora u našoj opštini.

Na taj način će Budva i svi njeni građani nastaviti da budu taoci pohlepe i želje bivšeg DF da uprkos unutrašnjem raspadu, uzurpiraju lokalnu vlast u Budvi”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, nedavno održani vanredni izbori u našoj opštini su pokazali da građani nijesu zadovoljni upravljanjem Budvom, da žele promjene. Prepolovljeni broj glasova koji je DF dobio u odnosu na lokalne izbore, refleksija je njihovog lošeg rada i naravno činjenice da se njihov predsjednik Opštine nalazi u pritvoru, pod najtežim optužbama za proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

“Trenutno stanje u Budvi je neodrživo– i to će potvrditi svaki građanin bez obzira na partijsku opredijeljenost. I zato našem gradu nijesu potrebni truli kompromisi, već vanredni izbori u što kraćem roku.

Evo prilike da Mandić, u ulozi “evropejca” kojeg glumi već mjesecima, danas na djelu pokaže taj svoj decenijama skrivani “demokratski kapacitet” i da umjesto što pokušava da pomiri interesno sukobljene klanove u svojoj partiji, svima njima objasni da od vanrednih lokalnih izbora više ne mogu bježati, ma koliko ih se plašili”, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Milutin L. CEROVIĆ: Šta sve Srbija traži od Crne Gore, da bi se poboljšali odnosi? (foto)

Srpski autokrata Vučić nastavlja da pljuje snishodljivog Milojka Spajića i Vladu Crne Gore, iako oni…

2 sata ago

SULJO Mustafić: Ponosni smo na doprinos bošnjačkog naroda u reafirmaciji državnosti Crne Gore… (foto)

Predsjednik Bošnjačkog vijeća Suljo Mustafić čestitao je 21.maj- Dan nezavisnosti,svim građanima Crne Gore, u zemlji…

2 sata ago

PES: Zvanični Beograd izgleda priželjkuje povratak DPS- na vlast… (foto)

Kontinuirani i nekorektni komentari zvaničnika Srbije na račun crnogorskih amandmana u kritikama su skoro usaglašeni…

2 sata ago

Milorad POPOVIĆ: Spava li to Crna Gora? (foto)

Nakon produžetka pritvora polumrtvom šezdeset sedmogodišnjem Milivoju Katniću poslije mjesec dana štrajka glađu, s obrazloženjem…

3 sata ago

ALEKSANDAR Vučić o amandmanima Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici: Pomoliću se bogu pred put u Njujork, žele da nam zapuše usta, to je igra… (foto, video)

Aleksandar Vučić, gostovao je na TV Pink u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić... BEOGRAD: Srbija,…

3 sata ago

This website uses cookies.