Crna Gora

BORIS Mugoša- Poslanik Socijaldemokrata: Ne vjeruje da je predsjednik Skupštine ANDRIJA Mandić- napravio tehničku grešku… (foto, video)

Boris Mugoša rekao je da je neobavještavanje poslanika o nastavku sjednice Parlamenta nije tehnička greška nego nepoštovanje poslanica i poslanika i urušavanje integriteta institucije…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, , vijesti, petak, 10. 11. 2023… 23: 19… BORIS Mugoša- Poslanik Socijaldemokrata: Ne vjeruje da je predsjednik Skupštine ANDRIJA Mandić- napravio tehničku grešku… (foto, video)

„Uostalom, nije u pitanju neko ko je “od juče” na političkoj sceni već je više od dvije decenije poslanik u Skupštini“, napisao je Mugoša na Tviteru

Podsjetimo, Mandić je povukao akt kojim konstatuje ostavke na poslaničke funkcije premijera Milojka Spajića i ministara koji je uputio Državnoj izbornoj komisiji.

Šef parlamenta je reagovao nakon što su iz opozicije uputili protest što nijesu na uobičajeni način informisani o održavanju današnje sjednice Skupštine i poručio da je u pitanju bila tehnička greška. 

On je rekao da još nije imenovao svoje pravne savjetnike, pa se zbog toga oslonio na skupštinske službe i generalnog sekretara. Kaže da je imao saznanje da se ovakva situacija na sličan način rješavala ranije. 

izvor Portal analitika.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

Danas Premijerski sat: MILOJKO Spajić o Srebrenici, Do Kvonu, povećanju plata… (foto, video)

Početak sjednice zakazan je za 12 časova... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 09, 05.…

2 sata ago

In memoriam: Za Našeg komorata posljednje rudarsko ‘Sretno!’- Poznat termin dženaze rudara Asima Šehanovića… (foto, video)

Tragično stradalom rudaru Asimu Šehanoviću u petak, 10. maja bit će klanjana dženaza i obavljen…

3 sata ago

GRMI, PUŠE, PADA…: Danas oblačno s kišom, vrijeme koje se očekuje u nekoliko narednih dana biće… (foto)

Danas, u regionu Jugoistoka Evrope i na Balkanu pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim…

5 sati ago

This website uses cookies.