IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORIS Mugoša- Poslanik Socijaldemokrata: Ne vjeruje da je predsjednik Skupštine ANDRIJA Mandić- napravio tehničku grešku… (foto, video)

Boris Mugoša rekao je da je neobavještavanje poslanika o nastavku sjednice Parlamenta nije tehnička greška nego nepoštovanje poslanica i poslanika i urušavanje integriteta institucije…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, , vijesti, petak, 10. 11. 2023… 23: 19… BORIS Mugoša- Poslanik Socijaldemokrata: Ne vjeruje da je predsjednik Skupštine ANDRIJA Mandić- napravio tehničku grešku… (foto, video)

„Uostalom, nije u pitanju neko ko je “od juče” na političkoj sceni već je više od dvije decenije poslanik u Skupštini“, napisao je Mugoša na Tviteru

Podsjetimo, Mandić je povukao akt kojim konstatuje ostavke na poslaničke funkcije premijera Milojka Spajića i ministara koji je uputio Državnoj izbornoj komisiji.

Šef parlamenta je reagovao nakon što su iz opozicije uputili protest što nijesu na uobičajeni način informisani o održavanju današnje sjednice Skupštine i poručio da je u pitanju bila tehnička greška. 

Čitaj još:   PAO, POSLIJE 16 GOD: Žrtvu vezao za stolicu, mučio ga tri sata, ostavio mu 123 povrede

On je rekao da još nije imenovao svoje pravne savjetnike, pa se zbog toga oslonio na skupštinske službe i generalnog sekretara. Kaže da je imao saznanje da se ovakva situacija na sličan način rješavala ranije. 

izvor Portal analitika.me
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more