Crna Gora

NIKOLA Zirojević: Javljamo se iz Parlamenta u Pjongjangu, predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice… (foto)

“Pozdrav iz Sjeverne Koreje, javljamo se iz zgrade Parlamenta u Pjongjangu…

PODGORICA- PJONGJANG: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 11. 11. 2023… 00: 19…  NIKOLA Zirojević: Javljamo se iz Parlamenta u Pjongjangu, predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice… (foto)

Predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice na kojem je konstatovao ostavke koleginica i kolega koji su postali ministri”, saopštio je poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević, reagujući na današnji postupak predsjednika Skupštine Andrije Mandića, koji je odlučio da bez ikakve najave nastavi sjednicu Skupštine.

„I u pravu je predsjednik, što će mu poslanici kad on sjednicu može nastaviti i završiti sam. Baš danas, kad isti taj predsjednik Parlamenta, priređuje svečani prijem povodom Dana parlamentarizma“, kazao je Zirojević.

Poslanik Socijaldemokrata smatra kako ovu praksu treba primijeniti i u Evropskom parlamentu. Nemaju, kaže Zirojević, oni pojma – nek se ugledaju na Mandića!

„Na tužne je grane spao crnogorski parlamentarizam kad predsjednik Parlamenta sam sa sobom zakazuje i vodi sjednice. Hvala Andriji Mandiću što je danas zaradio i moju platu“, poručio je Zirojević.

izvor CdM-me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Recent Posts

VIC DANA: Sreli se Rus i Srbin, onda je počela rasprava o Vučiću… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 12, 05. 2024… 01:…

5 sati ago

AMIL Grbović podnio ostavku na članstvo u OO URA Ulcinj; Glavni problem partije DRITAN Abazović… (foto, video)

Nakon sukoba u aktuelnoj većini na pomolu je promjena vlasti u Ulcinju... ULCINJ: Crna Gora,…

7 sati ago

MILORAD Dodik: Crna Gora je i naša, Srbi u Crnoj Gori nisu crnogorski… (foto, video)

MILORAD Dodik negira genocid u Srebrenici, hrvatski narod kolektivno krivi za ustaške zločine i prisvaja…

8 sati ago

Dnevni horoskop za 14. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan žali, Bik…

8 sati ago

Poslije debakla protiv Italije: Vlado Šola podnio ostavku- “Žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori…” (foto, video)

Selektor crnogorskih rukometaša Vlado Šola podnio je ostavku nakon debakla protiv Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo...…

10 sati ago

This website uses cookies.