IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Javljamo se iz Parlamenta u Pjongjangu, predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice… (foto)

“Pozdrav iz Sjeverne Koreje, javljamo se iz zgrade Parlamenta u Pjongjangu…

PODGORICA- PJONGJANG: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 11. 11. 2023… 00: 19…  NIKOLA Zirojević: Javljamo se iz Parlamenta u Pjongjangu, predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice… (foto)

Predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice na kojem je konstatovao ostavke koleginica i kolega koji su postali ministri”, saopštio je poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević, reagujući na današnji postupak predsjednika Skupštine Andrije Mandića, koji je odlučio da bez ikakve najave nastavi sjednicu Skupštine.

„I u pravu je predsjednik, što će mu poslanici kad on sjednicu može nastaviti i završiti sam. Baš danas, kad isti taj predsjednik Parlamenta, priređuje svečani prijem povodom Dana parlamentarizma“, kazao je Zirojević.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: MILOJKO Spajić hoće da bude predsjednik Crne Gore, a drugu državu smatra svojom... (foto)

Poslanik Socijaldemokrata smatra kako ovu praksu treba primijeniti i u Evropskom parlamentu. Nemaju, kaže Zirojević, oni pojma – nek se ugledaju na Mandića!

„Na tužne je grane spao crnogorski parlamentarizam kad predsjednik Parlamenta sam sa sobom zakazuje i vodi sjednice. Hvala Andriji Mandiću što je danas zaradio i moju platu“, poručio je Zirojević.

izvor CdM-me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more