IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BLAMAŽA U BEOGRADU: Crnogorska javnost ogorčena JAKOVOM Milatovićem- “Neviđen nivo snishodljivosti i poltronizma!” (foto, video)

Cijeli Milatovićev “nastup” u Beogradu u dijelu crnogorske javnosti je dočekan sa ogorčenjem, što su izrazili i mnogi korisnici društvenih mreža, ali i mediji. 

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, zajedno sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, proveo je večer u Beogradu na Međunarodnom sajmu vina “Vinska vizija Otvoreni Balkan”.

Cijeli događaj pomno je ispratila Tanjug televizija, pa je tako i regionalna javnost svjedočila (ne)očekivanom prisnom istupu Milatovića prema Vučiću. Tako ga je, očaran, pohvalio da mnogo zna o vinu.

Naime, dok su zajedno obilazili štandove sa vinom, Vučić je posebno pohvalio jednog mladog srpskog tehnologa.

“Jedno od njegovih posljednjih vina je dobilo od Jamesa Sucklinga 92 poena, a Suckling je trenutno najjači u cijelom svijetu. Jači o Dekantera, od Parkera, od svega…”, kazao je Vučić, a Milatović ga je upitao – kako zna toliko o vinima.

“Pa to mi je jedini hobi. Isto volim košarku”, odgovorio je Vučić, na šta je Milatović rekao: “Ali stvarno, ono, nevjerovatno koliko puno znaš”.

Nedugo zatim se potrudio da “spusti tenzije” između Vučića i novinarke N1 televizije pa mu je i ponudio da se zamijene za mjesta.

Čitaj još:   KOME SMETA: Kolinda, na mamograf išla u privatnu kliniku u ISTANBUL...

Milatović se, zapravo, više puta večeras žrtvovao za Vučića. Tako je Vučić saopštio novinarima da nije popio više od pet čaša vina jer je na antibioticima, a Milatović se nadovezao rekavši da iz tog razloga onda njega nutka da pije.

“Mi Srbi se znamo”

Istom događaju prisustvovao je i ministar poljoprivrede Vladimir Joković.

Tokom susreta koji su zabilježile kamere, Vučić je, pokazujući na Jokovića, rekao Milatoviću “Mi Srbi se znamo”. Uslijedio je smijeh.

Joković se tokom upoznavanja sa italijanskim predstavnikom pohvalio baratanjem italijanskim jezikom, pa mu je ushićeno rekao: “Italiano?! Bongiorno!”, na šta mu je sagovornik odgovorio “buonasera”.

Ogorčenje u Crnoj Gori

Inače, cijeli Milatovićev “nastup” u Beogradu u crnogorskoj javnosti je dočekan sa ogorčenjem, što su izrazili i mnogi korisnici društvenih mreža, ali i mediji. 

Tako crnogorski portal “Aktuelno” navodi da je u Beogradu na sajmu vina “Milatović ispoljio neviđen nivo snishodljovosti i poltronizma na kojem bi mu pozavidio i njegov prethodnik na mjestu ‘prvog Vučićevog crnogorskog poltrona’, nedavno rashodovani Dritan Abazović”.

Pored toga, navodi portal “Aktuelno”, Milatović je tokom obilaska štandova pokušao da bude duhovit u komunikaciji Vučića sa novinarkom N1, ali je u cijeloj situaciji ispao smiješan i bijedan.

Čitaj još:   Bursać: Zločinac Mladić i njegova djeca...

izvor: SB

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more