IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković: Predsjednik u ulozi poslušnika političkom učitelju… (foto)

Predsjednik dijela građana Crne Gore Jakov Milatović u ulozi poslušnika političkom učitelju do nivoa koji izaziva gađenje kod svakog zdravorazumnog čovjeka, ocijenila je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

Ona ističe da u svemu tome njegov je lik toliko lijed, а postupci slika i prilika tog blijedog pokušaja predsjednika ali tako ojađenog bez ličnog dostojanstva, a onda bez percepcije šta ga je zapalo i spoznaje vrijednosti stvarne uloge koju bi trebao da ima prema funkciji na kojoj se slučajno ovakav našao.
” Srozavaju te Crna Goro moja ti loši predstavnici na visokim pozicijama svakog dana sve više.

Saučešnici su u kulturnom genocidu koji Crkva Srbije preko njih dalje sprovodi nad kulturom, istorijom i tradicijom Crne Gore i bas kad Njegošem bojaju velelepna zdanja Beograda na vodi, bas tada velikodostojnik tuđe crkve po ko zna koji put (taman ko’ mu i prethodnik) podriva Crnu Goru pričajući o kapeli na Lovćenu.

Ta kapela projekat je Karađorđevića s natpisom u čast nasljednika iz te dinastije, a sa ciljem da se potisne Njegoševo mjesto u istoriji i kulturi Crnogoraca. Da se potisne sve crnogorsko! To se preslikava i u liku predsjednika nedostojnog mjesta koje pokriva, a izabranog uz najveću podršku baš njih koji nikad neće prestati da vape za pripajanjem CG Srbiji i pretvaranjem Crne Gore u ,,srpski svet”.

Čitaj još:   NENAD Čanak: JAKOV Milatović izabran na preporuku Mitropolije crnogorsko- primorske... (foto)

Milatovićevim neskrivenim inferiornim divljenjem predstavniku ,,srpskog sveta” Aleksandru Vučiću bruka se ponosna Crna Gora “, ističe Marković.

Žal za Otvorenim Balkanom je i dalje prisutna što govori o njegovoj svijesti i pogledu na Crnu Goru.

” Prisutno je utapanje CG u neku zjednicu poput Jugoslavije, a mi više i ne znamo koliko smo otvoreni jer smo zavisni od uvoza i ne postoji države toliko otvorene prema susjedima i šire kao sto je to CG i umjesto to da kaže on nosi žal što se nije ostvario OB.

Ljudi koji ovako portronski predstavljaju CG su zalutali na tim i takvim pozicijama i time dovode CG u veoma težak položaj u odnosu na druge države u okruženju. Ovom trojstvu hvali Rama koji je bio prosle godine sa Dritanom zajedno, ali ne i ove godine, zato što je uvidio ko je Vučić i čime se sve služi kako bi nametnuo Srbiju kao glavni faktor Balkana i šire misleći na “srpski svet”.

Rama je sa zakašnjenjem to svatio zato ga nije bilo na Vučićevoj predstavi… Vučić poklapa Milatovića i pravi ga neznalicom, kaže mu ,,ako znate šta to znači inkluzivno”. Strašno kako predsjednik Srbije diskredituje predsjednika Crne Gore na jedan vrlo primitivan način, a Milatović je to prećutao.

Umjesto da mu odgovori da upravo on ne zna što to znači. Milatović je uslužnik Vučića i Crkve Srbije, to je jasno kao dan i još mu daje priznanje i drži odu o Vučiću, sramno! “, kaže ona.

Čitaj još:   PREDSJEDNIK CRNE GORE Jakov MILATOVIĆ PRECIZAN: "U Srebrenici počinjen genocid, moja pozicija jasna"... (foto, video)

izvor: gradski.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more