IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović: Teza o “dva ekstrema” je posebno gadna, treba to da opet gutamo poslije 30 godina? (foto)

Kaže da je pojedinima obećao po bocu rasola – pošto pročitaju da su i oni rigidni ekstremisti nespremni za dijalog

„O, sada su ekstremisti oni koji traže da se ispune svi uslovi za popis! To je zaista ekstremno – oni su “protiv konsenzusa, isključuju sebe iz političkog dijaloga, štete Crnoj Gori”! Nevjerovatno je kako najjeftinije finte i zamjena teza uspijevaju u crnogorskoj politici. Tuga“, ocijenio je predsjednik CHO, diplomata Miodrag Vlahović.

Na društvenoj mreži X, on je napomeno i da je „pojedinima obećao po bocu rasola – pošto pročitaju da su i oni rigidni ekstremisti nespremni za dijalog i da vrlo štete Crnoj Gori što traže regularne uslove za popis!“.

„Kao što su/smo bili rigidno ekstremni protiv onog divnog Otvorenog Balkana (“Možda ipak Open Balkan?”). A teza o “dva ekstrema” je posebno … gadna. Čak nije ni originalna: vuče korijene iz vremena jedinstvenog DPS, kada je ekstremnim desničarskim četnikolikim naci-šovinistima trebalo izmisliti pandan u crnogorskim suverenistima … I treba to da opet gutamo, poslije 30 godina“, pita Vlahović.

Čitaj još:   Miodrag Vlahović: Ambasador, sam dok MILO Đukanović, ne potpiše ukaz... (foto)

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: JAKOV Milatović, promoviše stavove kao da je ALEKSANDAR Vučić i da je šef neke gubernije, a ne nezavisne i suverene države CRNE GORE... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more