IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA U BOSNI: Mujo KANTIĆ poznati bh. privrednik- “Naša ljudina” preselio na Ahiret, zna se datum dženaze i ukopa… (foto, video)

Mujo Kantić, poznati bh. privrednik iz Tešnja, je preselio na AHIRET u 67. godini života. MUJO Kantić je, bio vlasnik firme “Kantić Touristik” koja se bavila autoprevozom…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 01. 12. 2023… 00: 39… VELIKA TUGA U BOSNI: Mujo KANTIĆ poznati bh. privrednik- “Naša ljudina” preselio na Ahiret, zna se datum dženaze i ukopa… (foto, video)

Mujo Kantić, direktor preduzeća Kantić touristik, preselio je na Ahiret je sinoć u 67. godini, potvrđeno je iz ove firme.

Njegove radne kolege poručile su da je “nemoguće pronaći prave riječi koje bi opisale tako veliku dušu”.

Iza Kantića su ostali supruga, sin i tri kćerke, te ostala rodbina.

Bezbroj velikih, dobrih dijela koje ostaju iza njega dovoljno govore o njemu ko je on bio, navodi se u objavi Kantić Touristika

Mujo Kantić, poznati bh. privrednik iz Tešnja, sinoć je preminuo u 67. godini života. Kantić je, inače, bio vlasnik firme “Kantić Touristik” koja se bavila autoprevozom.

Čitaj još:   TUGA I ŽALOST: Sutra dženaza tragično nastradalom MIRZI Zukanu, ocu dvoje male djece... (foto)

Autobusi njegovog preduzeća imaju linije širom naše zemlje, ali i cijele Evrope, te ih građani svakodnevno mogu vidjeti na bh. cestama.

– Allahovom odredbom, sinoć je naš Mujo, jedan jedini neponovljivi Mujo, naša ljudina, naš direktor, naš aba, najbolji čovjek preselio na bolji svijet. Svi koji su imali priliku upoznati našeg Muju znaju o kakvoj se osobi radi, nemoguce je pronaci prave rijeci koje bi opisale tako veliku, najbolju, najsnažniju, najjaču, najposebniju osobu i tako veliku dušu.

Allahu, od milostivih, Najmilosniji. Mi smo bili zadovoljni nasim Mujom, pa Te molim da budes i Ti. Molim Te Allahu da ga obaspes svojom miloscu oprostom. Podari mu najvece Dzennetske ljepote.

Muji Kantiću bit će klanjana dženaza i bit će ukopan danas na Centralnom mezarju Vukovo u Sarajevu.

Bonus video: Kantić Touristik

izvor Faktor.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more