IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDSJEDNIK DRŽAVE RAZVEO SE ZBOG FATALNE CRNOGORKE! Majka bila aristokrata, otac špijun! Bogati muž prepisao joj sve… (foto)

Njena majka Silvija poticala je iz aristokratske crnogorske porodice. Živojin, Sašin otac, je radio za britansku obavještajnu službu

Saša Montenegro ili Aleksandra Aćimović Popović, porijeklom po ocu i majci, Silviji Popović i Živojinu Aćimoviću, iz Crne Gore, iako je rođena u Bariju i Italiji, svoje korijene je često isticala..

Njena majka Silvija poticala je iz aristokratske crnogorske porodice, ali je navodno većina poginula u logorima tokom nacističke okupacije Jugoslavije. Živojin, Sašin otac, je s druge strane radlio za britansku obaveštajnu službu. Supružnici su se sa ćerkom preselili u Argentinu dok je bila devojčica.

Ona je u mladosti svoju sreću potražila u Meksiku tokom 70-ih i 80-ih prošlog veka ona je bila kraljica meksičkih pikantnih filmova, a glumila je u filmovima poput “Snežana i sedam ljubavnika”. Vremenom je počela da se pojavljuje i u poznatim meksičkim sapunicama i postala je jedno od najprepoznatljivijih lica tamošnje kinematografije, ali i žena koja je plenila svojim seksepilom i uvek bila u centru pažnje.

Imala je buran ljubavni život. Naime, vrlo brzo posle upoznavanja Hosea Lopeza, otpočinje romansu sa njim, iako je on godinama unazad bio oženjen. Kada je njihova romansa odjeknula u javnosti, nastao je skandal neviđenih razmera. Ova ljubav je doslovno podelila zemlju, dok su ih jednu u potpunosti podržavali, drugi su ih najstrašnije osuđivali.

Čitaj još:   IMAMO HISTORIJSKO PRAVO NA JUG SRBIJE, GRANICE ĆE BITI PROMJENJENE: Tači OTVORIO karte...

Ljubavnica predsednika

Ubrzo su dobii dvoje dece – ćerku Nabilu i sina Aleksandra. Ali, vezu su ozvaniči brakom tek 1995. godine, nakon što je preminula Karmen, supruga predsednika. Ta činjenica je izazvali još više gneva u meksičkoj javnosti, a konztroverze o Saši su postajale sve brojnije.

Ova lepotica, poreklom iz Crne Gore, više nije mogla da izdrži ogroman pritisak sa svih strana i povukla te se skroz povukla iz medija i glume i brinula o porodici i deci. Ljubav sa Portiljom je doživela krah početko 2000-ih, a razlog razvoda nije poznat. Međutim, brakorazvodna parnica nikada nije okončana, jer je Hose iznenada preminuo u februaru 2004. godine usled srčanih problema.

Glumica je nakon toga zadržala pravo na ekonomske beneficije koje joj je zakon dodelio kao legitimnoj udovici političara. Posle smrti supruga, ponovo se upustila u šoubiznis, učestvovala je u raznim projektima, čak se vratila i na filmsko platnom ulogom u “Kraju tišine”.

Čitaj još:   JEZIVI SNIMCI SA KRUZERA: Oluja baca brod kao šibicu, a voda nadire, u panici čekaju spas... (video)

Poslednji intervju je dala 2018. godine u kojem se istakla da želi da se posveti deci i drugim poslovima i od tada se više nije pojavljivala nigde u javnosti.

izvor: kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more