Crna Gora

GI 21. maj: Crna Gora i ove godine politički nestabilna sa nesuverenom vlašću… (foto)

Crna Gora će i ove godine biti politički nestabilna sa nesuverenom vlašću, nesposobnim i potčinjenim partijama i blijedim državnim funkcionerima, ocijenili su iz Građanske inicijative 21. maj.

Prema njihovim riječima, sve poruke koje ovih dana slušamo od strane predstavnika vlasti ili opozicije su propagandne floskule koje nas samo podsjećaju na beskorisnu i štetočinsku političku klasu. 

„Partije su odavno postale koncentrisani skup političkih neznalica, koloritnih interešdžija, brojnih oportunista i neodgovornih populista koji ovu državu guraju u još veće nevolje.

Kada im dodamo ćutologe i konformiste iz tzv. akademske zajednice i kalkulante iz nevladinog sektora i sve to uokvirimo sa Joanikijem i njegovim klero-nacionalističkim sveštenstvom onda je jasno dokle će Crna Gora dobaciti u ovoj godini“, podvukli su iz GI 21. maj. 

Pritom, kažu oni, dodatno je bizarno slušati najave o ubrzanju EU integracija kada znamo da je preduslov za tako nešto obračun sa beogradskom i moskovskom agenturom i prekid odnosa sa Vučićevim režimom, što se, kako su kazali, naravno neće desiti. 

„Usput, trućanja o ekonomskom oporavku i rastu životnog standarda u okolnostima višestruko ugroženog preduzetništva i nadutog i nesposobnog javnog sektora samo potvrđuju razmjere kratke pameti. Zato je makar važno da slobodni i nepodmitljivi građani javno razobličavaju laži i praznoslovlje o crnogorskoj politici, društvu i državi“, zaključili su iz GI 21. maj.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin
Tags: GI21

Recent Posts

Policija spriječila fizički kontakt i Tuču „varvara“ i „vojvoda“: Prekinut meč Sutjeska– Budućnost, neće biti nastavljen… (foto, video)

Policija  je saopštila da je danas spriječila sukob između dvije navijačke grupe – Varvara i…

3 sata ago

NAJAVLJENO VELIKO NEVRIJEME: U pojedinim dijelovima očekuje se jaka kiša sa grmljavinom… (foto, video)

Objavljena je i prognoza do kraja nedjelje... SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, četbrtak, 19, 05.…

5 sati ago

Dnevni horoskop za 18. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan radi…

5 sati ago

Čovjek koji je prijetio ALEKSANDARU Vučiću smrću, iza sebe ima 50 kaznenih djela… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak je izjavio da je žitelj Sombora koji je uhapšen…

9 sati ago

ALISI RAMIĆ uručen akt za izdržavanje zatvorske kazne, SLUŽIT ĆE JE U TUZLI… (foto)

Alisi Ramić uručen je uputni akt za izdržavanje kazne. Ona je osuđena da je u…

9 sati ago

This website uses cookies.