IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: Crna Gora i ove godine politički nestabilna sa nesuverenom vlašću… (foto)

Crna Gora će i ove godine biti politički nestabilna sa nesuverenom vlašću, nesposobnim i potčinjenim partijama i blijedim državnim funkcionerima, ocijenili su iz Građanske inicijative 21. maj.

Prema njihovim riječima, sve poruke koje ovih dana slušamo od strane predstavnika vlasti ili opozicije su propagandne floskule koje nas samo podsjećaju na beskorisnu i štetočinsku političku klasu. 

„Partije su odavno postale koncentrisani skup političkih neznalica, koloritnih interešdžija, brojnih oportunista i neodgovornih populista koji ovu državu guraju u još veće nevolje.

Kada im dodamo ćutologe i konformiste iz tzv. akademske zajednice i kalkulante iz nevladinog sektora i sve to uokvirimo sa Joanikijem i njegovim klero-nacionalističkim sveštenstvom onda je jasno dokle će Crna Gora dobaciti u ovoj godini“, podvukli su iz GI 21. maj. 

Pritom, kažu oni, dodatno je bizarno slušati najave o ubrzanju EU integracija kada znamo da je preduslov za tako nešto obračun sa beogradskom i moskovskom agenturom i prekid odnosa sa Vučićevim režimom, što se, kako su kazali, naravno neće desiti. 

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ U SVOJSTVU GRAĐANINA: Tužilac, najavio njegovo saslušanje... (foto, video)

„Usput, trućanja o ekonomskom oporavku i rastu životnog standarda u okolnostima višestruko ugroženog preduzetništva i nadutog i nesposobnog javnog sektora samo potvrđuju razmjere kratke pameti. Zato je makar važno da slobodni i nepodmitljivi građani javno razobličavaju laži i praznoslovlje o crnogorskoj politici, društvu i državi“, zaključili su iz GI 21. maj.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more