IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Đurašković- gradonačelnik Prijestonice Cetinje: Najoštrije osuđujem sraman napad na Oskara HUTERA… (foto, video)

Poslanik PES- a Darko Dragović juče je u Skupštini Crne Gore umjesto argumentacije odlučio da broji krvna zrnca i mjeri osjećaj pripadnosti Crnoj Gori poslaniku Oskaru Huteru, saopštio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković.

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 20, 01. 2024… 12: 22… NIKOLA Đurašković- gradonačelnik Prijestonice Cetinje: Najoštrije osuđujem sraman napad na Oskara HUTERA… (foto, video)

“Sa gospodinom Huterom sam u proteklih par godina imao vrlo oštre političke polemike i u Skupštini Prijestonice i u medijima, ali ovakvu vrstu napada na njega oštro osuđujem. Kao gradonačelnik svih građana ponosan sam što porodica Huter živi i stvara u našem gradu”,  rekao je on.

Prema njegovim riječima Crna Gora je dovoljno široka za svu njenu đecu, bez obzira kako se zovu, koje su nacije, koje su vjere ili kakva im je bilo koja druga specifičnost.

Čitaj još:   DRAMA NA AERODROMU U MOSKVI: Avion HITNO prizemljen, u "boingu 737" se dogodilo nešto NAJGORE...

“Mi smo na Cetinju ponosni na sve različitosti koje smatramo bogastvom Crne Gore, a ukoliko rukovodstvo PES misli da je ovo sramno obraćanje poslanika Dragovića put u Evropu, onda im moram poručiti da su ovakve izjave put u fašizam i podvajanje građana na one prvog i drugog reda.

Ovakve bestidne napade na Oskara Hutera i njegovu porodicu, a ranije našeg sugrađanina Bobana Batrićevića smatram dijelom istog, velikosrpskog, orkestra kojem ćemo pokazati da su Cetinje i Crna Gora i jaki i vječni”, zaključio je Đurašković.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more