IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Crnu Goru moramo vratiti u kolosjek normalnosti… (foto, video)

Na tribini u Budvi, kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković kazao je da će osnovni postulat njegovog djelovanja u budućem periodu biti progresivna politika, koju će voditi stručni, odgovorni i posvećeni ljudi.

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti vijesti, ponedeljak, 22, 01. 2024… 00: 22… DANIJEL Živković: Crnu Goru moramo vratiti u kolosjek normalnosti… (foto, video)

U toku razgovora sa članovima, zajednički je konstatovano da je jedino DPS garant razvoja Crne Gore i očuvanja vrijednosti moderne države.

Foto: DPS

Govoreći o stanju u Budvi i narativu koji se pokušava kreirati o Demokratskoj partiji socijalista, Danijel Živković je jasno saopštio da zna da je u Budvi napravljeno mnogo grešaka.

“Ne treba mi da nosimo nikakve hipoteke i da se stidimo bilo čega. Nijedan pojedinac iz naših redova nije dobio mandat da radi nešto u ime partije suprotno zakonu. Nemojmo da imamo dilemu – smijenjeni smo s razlogom. Nemojmo da se ljutimo na našu političku konkurenciju. Nijesu oni krivi što su došli na vlast. Mi smo krivi što smo im dopustili da budu vlast ovdje u Budvi”, istakao je Živković.

Čitaj još:   EVALD Krnić iz TUZI pobijedio na 457 SKOKOVA SA STAROG MOSTA u Mostaru... (foto, video)

Komentarišući trenutno stanje u Budvi, kazao je da su građani taoci galimatijasa nastalog od kriminalaca, propalica, neostvarenih ličnosti i kvazipolitičara koji, slušajući one koji Budvi i Crnoj Gori ne žele dobro, sada iz zatvora i raznih sumnjivih kuloara vode Budvu u propast.

U toku razgovora sa članovima, zajednički je konstatovano da je jedino DPS garant razvoja Crne Gore i očuvanja vrijednosti moderne države.

„Možemo i moramo svakog građanina Budve, od komšije i prijatelja do svakog poznanika, konstantno podsjećati na nepočinstva koja se čine ovom gradu i predstaviti sebe u jedinom ispravnom svjetlu – možemo bolje, znamo šta treba i vratićemo Budvu na poziciju koju ovaj grad zaslužuje, i u Crnoj Gori i u svijetu”, kazao je Živković.

“Crnu Goru moramo vratiti u kolosjek normalnosti. Neće to uraditi niko, osim nas, i to ako budemo svi odgovorni i posvećeni, sa znanjem i stručnošću koje sigurno imamo. Tako ćemo Crnu Goru vući naprijed i obezbijediti prijeko potreban razvoj”, zaključio je Živković.

Foto: DPS

Foto: DPS

Foto: DPS

BONUS VIDEO: Iz Crne Gore za FACE: Nećemo Vučićevu i Putinovu Crnu Goru! Borit ćemo se za građansku državu!

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Ponudićemo rješenja za obuzdavanje inflacije, mnogi građani imaju problem pukog preživljavanja... (foto, video)

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more